free download 78 travel guides written by experts

ARoBS la Road Show-ul elvetian

ARoBS Transilvania Software a participat , in perioada 29 mai – 2 iunie 2006, la prima editie a unui RoadShow organizat de SIPPO- Swiss Import Promotion Program. Scopul acestui eveniment a fost acela de a facilita intalniri intre firme din tari in curs de dezvoltare si companii din domeniul IT din Elvetia.

Timp de 5 zile, reprezentantii a 28 de firme din intreaga lume (Argentina, Bangladesh, Bulgaria, Iordania, Macedonia, Romania si Tunisia) au avut intalniri cu firme din Elvetia interesate de outsourcing si de solutiile de IT oferite de aceste companii.

ARoBS Transilvania Software s-a aflat printre cele 5 firme din Romania selectionate sa participe la evenimentul din Elvetia.

“Am avut cca. 20 de intalniri cu reprezentanti ai unor companii din Elvetia si credem ca in urma acestora vom semna parteneriate pe termen lung. SIPPO a fost un organizator foarte bun, oferindu-ne posibilitatea de a face schimb de experienta cu celelalte firme prezente. Pentru ARoBS intalnirea a avut un scop dublu, acela de a gasi firme interesate de outsourcing, dar si de a promova propriile sale solutii software si anume Optimall, optimizarea fortei de vanzari, solutiile dedicate turismului si Track GPS, de localizare a flotei auto prin GPS/GPRS “, a declarat Tudor Precup, director de marketing al ARoBS, prezent la Road Showul din Elvetia.

ARoBS nu s-a aflat la primul eveniment organizat de SIPPO, in ultimii 3 ani participand la CeBIT, la standul SIPPO, in pavilionul Elvetiei.

SIPPO este o organizatie elvetiana care are ca obiectiv principal ameliorarea accesului firmelor mici si mijlocii din tari cu economii aflate in dezvoltare. De asemenea, SIPPO ofera asistenta importatorilor elvetieni pentru identificarea de produse noi si de piete pentru outsourcing.

AROBS Transilvania Software dezvolta solutii de automatizare a fortei de vinzari, aplicatii pentru agentii de turism si de localizare a parcurilor auto. Avind o experienta de  8 ani in dezvoltarea de programe software atit pe piata interna cit si pe cea externa, AROBS Transilvania Software este una dintre cele mai recunoscute firme de profil din tara si de peste hotare, avand cca.70 de angajati si mai bine de 100 de clienti in Romania si strainatate.Din acest an, ARoBS este distribuitor oficial al sistemelor de navigare mobila GPS.

Este partener de afaceri IBM si partener certificat Microsoft, membru ARIES- Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software si ANIS- Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii.

Bucuresti, 6.06.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *