metalshow

AROBS la puterea 8 in cadrul CeBIT Hanovra

AROBS Transilvania Software a participat in perioada 4-9 martie 2008 pentru a 8-a oara consecutiv la CeBIT Hanovra cel mai mare targ de IT&C din lume.

Editia din acest an a targului CeBIT Hanovra s-a axat pe tehnologiile IT&C ecologice si s-a bucurat de participarea a peste 5.800 de companii din 77 de tari. Prezenta firmei AROBS Transilvania Software in cadrul standului RomaniaIT a fost un prilej de stabilire de noi contacte si de prezentare atat a solutiilor de outsourcing, cat si a propriilor produse software: TrackGPS Business – Solutie de monitorizare si localizare a parcului auto, TrackGPS Junior – solutie de localizare a persoanelor prin GPS/GPRS. Printre solutiile software destinate pietei externe se numara: solutiile pentru terminale mobile, Internet/Intranet (Java si .NET), aplicatiile GPS, GPRS, aplicatiile pentru Mac OS si Palm OS, dezvoltarea de solutii pentru sectorul bancar/asigurari, transport, distributie, turism, sanatate, educatie, etc.

Prezent pentru al 8-lea an consecutiv dl. Voicu Oprean, Director General si actionar al firmei AROBS a declarat: “In acest an am descoperit o “explozie” de firme care actioneaza in domeniile de localizare GPS si localizare flota auto, domeniu in care activeaza si AROBS din 2005. Am constatat ca solutiile oferite de AROBS sunt cautate pe piata germana si avem contacte cu multe firme care doresc localizarea parcului AUTO si monitorizarea personalului.”

In perioada urmatoare, AROBS isi anunta participarea la alte targuri si conferinte de profil atat in tara cat si peste hotare, incercand sa raspunda cu o oferta de produse si servicii cat mai adaptata cerintelor actuale ale pietei IT&C.

Va invitam sa ne vizitati in perioada 7- 11 mai 2008 la CERF Bucuresti, Pavilionul 14, stand 4010, Complexul Expozitional Romexpo unde vom prezenta atat solutiile software proprii, cat si ultimele modele de sisteme de navigatie si smartphone-uri cu GPS apartinand unor producatori de elita precum: ETEN, Mio, Navroad, MyGuideGPS, precum si un nou sistem de navigatie marca proprie.

Bucuresti, 13.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *