free download 78 travel guides written by experts

AROBS a inaugurat noul sediu din Cluj-Napoca

AROBS Transilvania Software, cunoscut dezvoltator de soluţii software pentru aplicaţii mobile, soluţii software în regim de outsourcing şi distribuitor de sisteme de navigaţie GPS, anunţă inaugurarea oficială a noului sediu din Cluj-Napoca, o investiţie estimată la 1 milion euro.

Inaugurarea acestui sediu reprezintă o etapă importantă în strategia de dezvoltare a companiei pentru următorii ani, strategie care vizează pe langă consolidarea poziţiei pe piaţa naţională a dezvoltatorilor de soluţii software şi extinderea ei la nivel internaţional.

Noul sediu AROBS este situat într-un cartier rezidenţial al Clujului, aproape de centrul oraşului, ocupând o suprafaţă de 1000 mp. ”Condiţiile de muncă la standarde înalte, creşterea semnificativă a spaţiului alocat birourilor şi ambianţa oferită angajaţilor în noul sediu, vor impulsiona cu siguranţă pe viitor, atât creativitatea, cât şi productivitatea în cadrul companiei, două elemente absolut necesare dezvoltării unui producător de soluţii IT pe o piaţa dominată de distribuitorii de tehnologie”, a declarat domnul Voicu Oprean, Director General al AROBS Transilvania Software.

Compania are în prezent peste 150 de angajaţi, numărul lor urmând să ajungă la 180 până la sfârşitul anului, completând astfel o echipă competitivă, puternic înclinată spre inovaţie, alcătuită din tineri specialişti din domeniul IT, vânzări, marketing, financiar-contabil şi resurse umane.

Dezvoltarea excepţională din ultimii ani a trimis AROBS Transilvania Software direct în topul primelor cinci companii din clasamentul Deloitte Central Europe FAST 50 pe 2008, un top al companiilor de tehnologie cu cel mai accelerat ritm de creştere din Europa Centrală şi de Est, marcând astfel o premieră în istoria FAST 50, clasament aflat la a noua ediţie.

“Clasarea pe unul din locurile fruntaşe din acest top indică nu doar potenţialul industriei româneşti de IT, cât şi forţa pieţei clujene şi meritul companiilor locale care reuşesc să se impună într-un mediu influenţat masiv de globalizare, de investiţiile majore realizate în România de către mari nume internaţionale care activează în domeniul IT&C”, a mai declarat domul Voicu Oprean.

La inaugurarea noului sediu au participat Ministrul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei, domnul Karoly Borbely, László Tandel, managerul biroului Deloitte din Cluj, reprezentanţi ai oficialităţilor locale, Mihai Leu, pilot de raliu şi fost campion mondial la box, parteneri de afaceri şi clienţi AROBS, ziarişti din presa scrisă şi audiovizuală.

Bucuresti, 28.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *