free download 78 travel guides written by experts

Arlechinada

Teatrul National de Opera si Balet „ Oleg Danovski”, prezinta in cadrul Festivalului Artelor Bucuresti, pe 5 Noiembrie,ora 19:00, la Sala Palatului,  premiera spectacolului de balet intitulat , „Arlechinada”.

Baletul  in doua acte,  se  bucura de o distributie de exceptie prin participarea solistilor: Horaţiu Cherecheş (Arlechino), Aliss Tarcea (Colombina), Monica Cherecheş (Pierreta), Irina Ganea (Katrina), Ştefan Răuţ (Pierrot), Adrian Mihaiu (Truffaldino), Francisc Strnad (Brigella) şi Dan Dumbravă (Leonardo).

Pe muzica lui Gaetano Donizetti, spectacolul are coregrafia realizată de un important colaborator al teatrului constănţean, maestrul Gheorghi Kovtun, artist emerit al Federaţiei Ruse. Acest exponent de marcă al centrului coregrafic din Sankt Petersburg a ales-o pentru concepţia decorurilor şi a costumelor pe Natalia Kornilova, specializată în scenografia de operă şi balet din celălalt focar important al şcolii ruse de balet, Moscova.

 „Arlechinada” prezintă un subiect comic, alert, savuros, dinamic, cu o muzica extrem de melodioasa, si o coregrafie ingenios conceputa, dar si costume stralucitoare, desfasurandu-se pe fundalul plin de veselie al carnavalului, prin vartejul de incurcaturi amoroase ale
indragostitilor.
„Este un spectacol de un gen mai rar practicat pe scenele noastre coregrafice, o îmbinare fericită de umor şi tehnică neoclasică”, declara consultantul artistic al Companiei de Balet din cadrul teatrului, Nicolae Spirescu .

Biletele pentru acest spectacol se gasesc la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinul VreauBilet.ro din Unirea Shopping Cneter et.2, sau pot fi rezervate online prin www.vreaubilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro si in reteaua Eventim. Preturile acestora variaza in functie de categoria de loc dupa cum urmeaza: VIP – 80 RON, Cat. I – 60 RON, Cat.II – 50 RON si Cat. III – 40 RON.

Bucuresti, 23.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *