free download 78 travel guides written by experts

Aris Adrian, fiul Anei Maria Prodan,

este primul bărbat din familia vedetei Romantica după 70 de ani

Ana Maria Prodan a adus o mare bucurie familiei sale. După 70 de ani, Ana le dăruieşte un băiat tuturor rudelor sale. Vestea că Aris Adrian va veni în familie a încântat pe toată lumea, deopotrivă, atât pe cei dragi Anei, cât şi pe cei dragi lui Laurenţiu.

Astfel, toţi membrii familiei şi-au stabilit roluri. Fetiţele Anei au o mare responsabilitate. Rebecca îl va îmbrăca şi îi va face părul cu gel lui Aris, iar Sara îl va hrăni şi….îi va schimba scutecele, sarcină de care vrea să scape. Nici tăticul nu a scăpat. Laurenţiu îl va plimba pe cel mic în parc unde îl va învăţa să joace fotbal.

Cea mai fericită este bunica Ionela Prodan. De 70 de ani în familia îndrăgitei cântăreţe de muzică populară nu a mai existat un băiat. Şi buni are o sarcină deosebit de importantă: să îi dea bani nepotului. De altfel, aceeaşi responsabilitate o are şi faţă de nepoatele ei dragi Sara şi Rebecca.

Ceilalţi bunici, părinţii lui Laurenţiu, vin zilnic din Târgovişte la Ana ca să vadă că îi este bine, şă se asigure că se simte bine şi că nu îi lipseşte nimic. Toată lumea îl aşteaptă cu mult drag pe Aris.

Numele celui mai nou membru al familiei lui Laurenţiu şi a Anei a fost ales chiar de vedeta Romantica. Laur a ascultat cu răbdare toate propunerile şi în final au ales: Aris şi, bineînţeles, şi Adrian după naşul micuţului, cunoscutul fotbalist Adrian Mutu.

Telepsectatorii o pot vedea pe Ana Maria Prodan de marţi până vineri, începând cu orele 21.00 la postul Romantica alături de invitaţi deosebiţi ]n show-ul “Pe contre”. De asemenea, Ana va sărbători de Florii alături de echipa Romantica, primul an din viaţa postului.

Bucuresti, 15.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *