free download 78 travel guides written by experts

Ariel Lenor Touch te invaluie in parfum fin… de 3 ori mai mult

Parfumurile Ariel 2in1 Lenor Touch au fost sursa de inspiraţie pentru 3 tineri designeri şi colecţiile lor incluse într-o prezentare de modã inovativã care a avut loc la Iulius Mall.

Parfum, eleganţă, creativitate au fost notele de bază ale prezentarii de modã inspirate de parfumurile Ariel 2in1 Lenor Touch unde gazda – Tania Budi – a completat prin farmecul personal atmosfera evenimentului.  

A crea parfumul desãvârşit seamãnã cu arta compoziţiei muzicale. Fiecare notã trebuie aleasã astfel încât sã participe la armonia întregului. “Pentru cã parfumul joacã un rol atât de important în viaţa noastrã, experţii parfumieri ai unor celebre case de parfumuri au creat douã arome speciale pentru cele douã variante de Ariel 2in1 Lenor Touch: Oxigen Purity şi Natural Extracts. In plus, parfumul Ariel 2in1Lenor Touch dureaza de 3 ori mai mult pe haine prin comparaţie cu alţi detergenţi premium 2in1” spune Maria Camelia Sur – External Relations Manager, Procter&Gamble.

Parfumul Ariel 2in1 Lenor Touch este modern şi oferã o prospeţime revigorantã pentru mai mult timp. Creat cu virtuozitate dupã regulile artei de compoziţie a parfumurilor, el îmbinã 3 esenţe fine. Nota de vârf este una veselã, o combinaţie vie, rãcoritoare şi plinã de prospeţime, cu esenţã de pepene şi piersicã. Dacă în plus adăugăm inegalabila aromã a trandafirilor roşii, esenţa delicatã de lãcrãmioare şi ylang-ylang obţinem un parfum şi mai ademenitor. Nota de bazã este una elegantã, îmbogãţitã din esenţa de lemn nobil şi ambrã combinatã cu o atingere suavã de violete. Acest parfum versatil se potriveşte perfect oricăror haine şi oricărei ocazii.

Cele 3 tinere creatoare de modã care au prezentat colecţii inspirate de parfumurile Ariel 2in1 Lenor Touch– Ana Maria Pop, Alina Botea si Ioana Padurean  – sunt déjà câştigãtoare ale unor premii de excelenţã în designul vestimentar.

Ana Maria Pop are o bogatã activitate expoziţionalã şi un meritat premiu întâi la Concursul Naţional de Design Vestimentar “INSPIRED” 2007. Colecţia Anei este creatã pentru femeia activã dar care nu uitã sã fie cochetã, femininã. Rochiile croite în stilul “flapper”, al anilor ’20 combinã armonios pliseurile, volumetriile, carourile şi dantelele.

Ioana Padurean este deja un nume cunoscut în materie de design vestimentar pentru copii. Inclinaţia pentru culoare, asocierile excentrice de materiale şi texturi, fantezia şi jocul, îi permit sã se simtã natural în atmosfera destinatã copiilor. Colecţia ei cu copii și pentru copii include tricotaje viu colorate, rochițe imprimate pe diferite tipuri de materiale, cu culori explozive și jocuri de texturi.

Colecţia Alinei Botea aduce in prim plan femeia urbanã, rafinatã, elegantã. Aceasta este pusã în valoare prin cromaticã şi prin linia croiului, dar şi prin rigoare geometricã. Dantela şi bulinele oferã un aer dezinvolt creaţiilor Alinei.

O colecţie specialã este aceea a studenţilor Universitãţii de Artã şi Design Cluj pentru primavara/ vara 2009 sub îndrumarea dnei Lector Univ. Drd. Elena Basso-Stãnescu. Aceastã colecţie accentueazã alternanţa grafismelor şi cromatica în alb care-i oferã dinamism, funcţionalitate şi o foarte aparte esteticã urbanã.

Pentru prima datã într-o prezentare de modã la Cluj creaţiile au fost expuse şi prin intermediul hologramelor. Acest mod inovativ de prezentare a subliniat înca o datã matricea tehnologicã inovativã care stã la baza creaţiei parfumurilor Ariel 2in1 Lenor Touch.

Bucuresti, 13.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *