Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

ARHIVA FOTOGRAFICĂ AGERPRES și documentarul „Tărâmul dintre ape” prezentate la recepțiile de Ziua Națională organizate de către misiunile diplomatice

ARHIVA FOTOGRAFICĂ AGERPRES a ajuns și la Washington, cu ocazia recepției de Ziua Națională, ce a avut loc la Ambasada României, la 1 decembrie.

De asemenea, la recepția organizată de Misiunea Permanentă a României pe lângă Organizația Națiunilor Unite, la New York, cu ocazia Zilei Naționale a României, AGERPRES a prezentat documentarul video „Tărâmul dintre ape”.               

ARHIVA FOTOGRAFICĂ a fost admirată de numeroși membri ai comunității românești din Washington, prezenți la eveniment. Imaginile expuse ilustrează cele mai importante momente din relațiile româno-americane, precum și viața cultural-artistică, socială, sportivă și politică a țării. La Washington, DC, a fost expusă și o selecție a celor mai bune fotografii ale anilor 2015 și 2016.

La evenimentul de la New York, unde a fost proiectat documentarul AGERPRES „Tărâmul dintre ape”, au fost prezenți Secretarul General al ONU, Ban Ki-moon, Președintele Adunării Generale a ONU, Peter Thomson, ambasadori, diplomaţi, înalți oficiali ONU, precum și funcționari internaţionali români din cadrul organizației.

„Tărâmul dintre ape” este un material care ne invită la o călătorie în Delta Dunării, într-o lume în care totul pare desprins din alte timpuri și unde încercarea vine dintr-o singură întrebare: ce mai poate fi salvat, conservat şi dat mai departe? Acesta poate fi urmărit online pe pagina de Facebook AGERPRES VIDEO www.facebook.com/AGERPRESVIDEO/ și pe site-ul public www.agerpres.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *