free download 78 travel guides written by experts

ARHIVA FOTOGRAFICĂ AGERPRES și documentarul „Tărâmul dintre ape” prezentate la recepțiile de Ziua Națională organizate de către misiunile diplomatice

ARHIVA FOTOGRAFICĂ AGERPRES a ajuns și la Washington, cu ocazia recepției de Ziua Națională, ce a avut loc la Ambasada României, la 1 decembrie.

De asemenea, la recepția organizată de Misiunea Permanentă a României pe lângă Organizația Națiunilor Unite, la New York, cu ocazia Zilei Naționale a României, AGERPRES a prezentat documentarul video „Tărâmul dintre ape”.               

ARHIVA FOTOGRAFICĂ a fost admirată de numeroși membri ai comunității românești din Washington, prezenți la eveniment. Imaginile expuse ilustrează cele mai importante momente din relațiile româno-americane, precum și viața cultural-artistică, socială, sportivă și politică a țării. La Washington, DC, a fost expusă și o selecție a celor mai bune fotografii ale anilor 2015 și 2016.

La evenimentul de la New York, unde a fost proiectat documentarul AGERPRES „Tărâmul dintre ape”, au fost prezenți Secretarul General al ONU, Ban Ki-moon, Președintele Adunării Generale a ONU, Peter Thomson, ambasadori, diplomaţi, înalți oficiali ONU, precum și funcționari internaţionali români din cadrul organizației.

„Tărâmul dintre ape” este un material care ne invită la o călătorie în Delta Dunării, într-o lume în care totul pare desprins din alte timpuri și unde încercarea vine dintr-o singură întrebare: ce mai poate fi salvat, conservat şi dat mai departe? Acesta poate fi urmărit online pe pagina de Facebook AGERPRES VIDEO www.facebook.com/AGERPRESVIDEO/ și pe site-ul public www.agerpres.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *