Kinodiseea

ArhitechSIGN si-a premiat castigatorii in cadrul Anualei de Arhitectura Bucuresti 2009

Editia 2009 a concursului ArhitechSIGN, concurs de idei pentru semne urbane adresat studentilor arhitecti si organizat de catre compania ELTRIX, si-a premiat castigatorii in cadrul unei festivitati ce a avut loc la Sala Dalles. Premierea a facut parte din seria evenimente desfasurate in cadrul prestigiosului eveniment anual al breslei arhitectilor, Anuala de Arhitectura Bucuresti 2009.

Au fost prezenti membrii ai juriului, studentii castigatori precum si familiile si prietenii lor veniti sa ii sustina si sa se bucure impreuna de reusita lor.

< Ma bucur ca am avut oportunitatea sa particip intr-un concurs dedicat viitorilor arhitecti. Consider ca, pentru noi studentii, castigarea unui concurs de profil este o experienta care ne ajuta in cariera viitoare si totodata un plus pe CV-ul nostru. ArhitechSIGN este  un concurs care a fost foarte bine organizat si  promovat in randul studentilor arhitecti si asteptam editiile viitoare.>,a declarat Frunza Remus, studentul premiat cu mentiune de catre juriu.

Ana-Maria Ionescu, membru CA Eltrix: < Ne-a bucurat interesul studentilor inscrisi in numar mare  la aceasta editie a concursului iar calitatea lucrarilor ne da speranta ca suntem pe drumul cel bun. ArhitechSIGN,  un proiect care incearca sa semnaleze necesitatea existentei unor semne urbane moderne in Bucuresti si in acelasi timp sa prezinte idei in aceasta directie isi propune sa creasca si sa angreneze parteneri care sa contribuie la transformarea in realitate a celor mai bune lucrari.>

Echipa de cercetare-dezvoltare a companiei ELTRIX a demarat dezvoltarea unui prototip al lucrarii castigatoare a locului 2.

Bucuresti, 29.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *