free download 78 travel guides written by experts

Arenele Carierei

65 dintre cei mai mari angajatori si-au anuntat participarea la Arenele Carierei

Targul se va deschide pe 30 martie la TNB – Galeriile Artexpo

Arenele Carierei – primul targ de cariera dedicat tinerilor profesionisti care sunt in procesul de constructie a carierei – se va desfasura intre datele de 30 martie si 1 aprilie la Teatrul National Bucuresti, Galeriile Artexpo.

Aflat la a doua editie, evenimentul a atras 65 dintre cele mai importante companii din toate domeniile – care produc la un loc 11% din PIB – sa sustina prezentari si seminarii si sa-si prezinte cele peste 400 de posturi in cadrul standurilor.

"Companiile participante cauta angajati pentru toate nivelurile de experinta oferind aproximativ 400 de posturi incepand de la pozitii de practica, burse de excelenta, posturi pentru candidati fara experienta, pana la posturi care solicita 5 ani de experinta. Dintre companiile participante putem mentiona: BRD GSG, Raiffeisen Bank, Bancpost, Citigroup, CEC, Ernst&Young, KPMG, TMF, P&G, Coca-Cola HBC, Pepsi, Cosmote, Romtelecom, Zapp,  C Connex-Vodafone, IXIA, IBM, Uti, Siemens, Dacia, Imsat, Philips, Michelin, Rompetrol, Pfizer, Colliers, Eurisko declara organizatorii evenimentului.

Domeniile puternic reprezentate in cadrul evenimentului sunt bancar (100 joburi), IT&C (100 joburi), constructii (50 joburi), inginerie (50 joburi), telecomunicatii (50 joburi), bunuri de larg consum (50 joburi), farmaceutice (30 joburi). Acestea pot fi regasite pe site-ul evenimentului – www.ecareer.ro si in cadrul standurilor de prezentare in perioada 30 martie – 1 aprilie.

"Cat despre candidati, asteptam peste 10.000 de tineri profesionisti cu profile foarte competitive, declara Dragos Gheban, judecand dupa profilul participantilor din toamna. Conform studiului de piata realizat la editia din toamna candidatii asteptati sunt tineri profesionisti cu maxim 5 ani de experienta, dar si studenti si absolventi."

Toti cei care doresc sa ajunga in baza de selectie a companiilor trebuie sa isi inscrie CV-ul online la www.ecareer.ro. De asemenea, inscrieri, detalii
despre participanti si posturile disponibile vor fi disponibile la www.ecareer.ro.
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *