free download 78 travel guides written by experts

Arena perfecta pentru divertisment

Noile Blu-ray playere de la Philips

Philips vă prezintă noile Blu-ray playere 3D BDP9600 şi BDP5200, care vă oferă performanţă profesională, un design impecabil şi tehnologii avansate.

Şi noul Blu-ray player Philips BDP3200, pentru conectare uşoară la internet, inclusiv la cele mai recente inovaţii Youtube pentru TV.

Acestea vă vor transforma sufrageria în arena perfectă pentru divertisment, aducând în propria casă experienţa incredibilă pe care aţi trăit-o la cinematograf.

Philips, inventatorul casetei audio şi a numeroase sisteme optice de discuri pe baza de laser, şi anume CD-ul audio, CD-ROM-ul, CD-R/RW, SACD şi diverse formate de DVD-uri, a participat la dezvoltarea standardului Blu-ray,fiind premiat, alături de partenerii săi, în cadrul CES 2011 (Consumers Electronics Show) cu premiul Emmy pentru Tehnologie şi Inginerie, de către „National Academy of Television Arts & Sciences.” Standardul Blu-ray este cea mai bună alegere pentru a obţine calitatea Full HD a conţinutului video. De aceea, noile Blu-ray playere sunt dotate cu o suită de tehnologii pentru calitatea imaginii, bazate pe zeci de ani de experienţă şi cunoştinţe tehnice acumulate de Philips.

Noul Blu-ray player Philips BDP9600.

Cu o carcasă din aluminiu solid, de 3 mm, oferă o calitate pură, de neegalat cu performanţe 3D video şi audio realiste, incredibile. Dotat cu tehnologia de procesare video Qdeo1 complet personalizabilă, acest player produce imagini video naturale de mare adâncime care transportă privitorul direct în inima acţiunii. Majoritatea tipurilor de materiale video au zgomot și artefacte care distrag atenţia la vizionarea pe un televizor de înaltă definiţie. Procesarea Qdeo™ produce o imagine cu zgomot redus, culori îmbunătăţite, contrast superior, detalii fine și o senzaţie sporită de adâncime. Rezultatul este o experienţă de vizionare liniștită, agreabilă și captivantă. Mai mult, tehnologia Qdeo™ funcţionează cu toate tipurile de surse video, inclusiv disc Blu-ray, DVD și chiar clipuri video de calitate scăzută de pe Internet.

Pentru a savura pe deplin un film, sunetul trebuie să fie impecabil. BDP9600 este dotat cu cele mai bune convertoare digital-analogic din clasa lor, TI Burr-Brown. Acestea produc un sunet real, bogat prin 7.1 canale, învăluind încăperea într-un sunet surround extrem de detaliat. Tehnologiile DTS-HD Master Audio și Dolby TrueHD vă completează experienţa de entertainment de înaltă definiţie.

Noul BDP9600 oferă numeroase caracteristici de conectare uşor de utilizat, inclusiv receptorul Wi-Fi şi legătura de reţea DNLA, pentru a aduce colecţia dvs. de filme şi fotografii direct pe televizor. Conexiunea USB 2.0 de mare viteză redă clipuri video/muzică de pe memorie flash USB. BDP9600 este dotat cu tehnologia EasyLink pentru a controla toate dispozitivele HDMI CEC printr-o singură telecomandă. Conectori AV placaţi cu aur pentru cea mai bună imagine și cel mai bun sunet.

Noul Blu-ray player BDP5200

Descoperiţi o nouă dimensiune a filmelor în propria casă, cu Blu-ray 3D. Noul Blu-ray player BDP5220 oferă un pachet bogat pentru divertisment, creat în jurul serviciului Net TV, cu suport pentru magazinele video online. Pentru o conectare uşoară are un receptor Wi-Fi încorporat şi datorită designului stilat se va potrivi în orice încăpere îl veţi aşeza.

Noul Blu-ray player BDP3200

Vă oferă acum şi mai multe motive pentru care ar trebui să alegeţi tehnologia Blu-ray. Dincolo de calitatea high definiton, Blu-ray playerul BDP3200 are şi un receptor Wi-Fi Ready pentru conectare uşoară la internet, inclusiv la cele mai recente inovaţii Youtube pentru TV, cu o interfaţă simplificată şi vedere full-screen. Pentru ca Blu-ray playerul să se conecteze la reţeaua de internet wireless, este necesară achiziţionarea unui adaptor USB Wi-Fi Philips – WUB1110, vândut separat.

Preţuri:
Noul Blu-ray player Philips BDP9600 – 1899 RON
Noul Blu-ray player Philips BDP5200 – 679 RON
Noul Blu-ray player Philips BDP3200 – 489,9 RON
Adaptor USB Wi-Fi WUB1110 – 154 RON

1 Qdeo – marcă înregistrată a Marvell şi/sau a afiliaţilor săi.

Bucuresti, 12.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *