Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Arch Enemy și Jinjer la București: Golden Circle este Sold Out

ARCH ENEMY si Jinjer vor concerta la Club Quantic pe scena Open Air pe 20 septembrie! Concertul face parte din turneul “Will To Power” care ajunge si la Bucuresti in cadrul unui show marca METALHEAD powered by ROCK FM.

Desi mai e aproape o luna pana la concert, fanii au aratat un interes crescut pentru eveniment asa ca biletele Golden Circle din fata scenei sunt sold out! Momentan mai gasiti bilete la categoria Acces General la pretul de 85 de lei. La intrare biletele vor costa 100 de lei in limita spatiului disponibil.

afis Arch Enemy si Jinjer

Arch Enemy

Arch Enemy, formatia suedeza de melodic death metal, activeaza de aproape doua decenii in scena metalului european, oferind publicului noua albume de studio ce au devenit materiale de referinta ale genului. Dupa schimbarea majora in care solista Angela Gossow i-a predat stafeta Alissei White-Gluz, Arch Enemy si-a demonstrat din nou profesionalismul printr-un album perfect, intitulat “War Eternal”, in 2014 si un material live exceptional, intitulat “As The Stages Burn!”, lansat in primavara anului 2017. Arch Enemy a concertat pe scenele celor mai importante festivaluri metal din Europa, fiind una dintre formatiile care au adus schimbari importante in metalul extrem european.

www.archenemy.net
www.facebook.com/archenemyofficial/
www.youtube.com/user/archenemyofficial

Jinjer

Formata in anul 2010, dupa ce Tatiana Shmailyuk a devenit solista trupei, Jinjer si-a castigat in scurt timp titlul de cea mai buna trupa de metal din Ucraina. Cu influente precum Lamb of God, Pantera, Gojira, Killswitch Engage, Death sau Chimaira, Jinjer abordeaza un mix inteligent de progressive si groove metal impodobit cu elemente funk, raggae si jazz. Dedicati in totalitate muzicii pe care o creeaza, ucrainenii de la Jinjer au lansat trei albume de studio, cel mai recent fiind “King of Everything”, material lansat sub egida casei de discuri Napalm Records. Romania este un loc in care Jinjer canta cu nostalgie de fiecare data, fiind una dintre primele tari in care le-a fost apreciata munca.

www.jinjer-metalband.com
www.facebook.com/JinjerOfficial/
www.youtube.com/channel/UC4BSeEq7XNtihGqI309vhYg

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:
– PRESALE: 85 Lei Acces General, 100 Lei Golden Circle (Sold Out) – pana pe 20 septembrie
– LA INTRARE: 100 Lei Acces General, 120 Lei Golden Circle – in limita biletelor disponibile.

In caz de vreme nefavorabila, concertul se va muta indoor.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *