Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Ar putea sa o faca invidioasa pe J.Lo cu posteriorul

Sexy, voluptuos, seducător, acestea au fost doar câteva dintre cerinţele unui rol de excepţie la Te cunosc de undeva! Într-o ţinută provocatoare, unul dintre concurenţi a trebuit să se transforme în J.Lo, o divă greu de imitat, de la voce, mişcare scenică la silueta cu forme generoase. Lucrurile se complică şi mai mult dacă eşti bărbat. Cu toate acestea, Jorge pare să fi reuşit şi de această dată un travesti incredibil. “Fundul, dacă l-ar vedea J.Lo, ar fi invidioasă pe tine” i-a spus Nico, invitata specială a ediţiei, lui Jorge a cărui deghizare a avut în vedere şi acest “detaliu”. Sâmbăta aceasta, de la 20.30, la Te cunosc de undeva! Jorge se va transforma dintr-un bărbat atrăgător într-o femeie foarte voluptuoasă. Deşi nu a fost asigurat pe milioane de dolari, cu siguranţă, posteriorul lui Jorge-J.Lo va reuşi să stârneasă multe invidii sâmbăta aceasta.

Cu toate că la prima vedere ar părea o mare provocare, pentru Jorge mersul pe tocuri nu mai e de mult o problemă. Jessie J. sau Beyonce sunt două dintre travestiurile pe care îndrăgitul concurent le-a adus pe scenă la Te cunosc de undeva! În urma unui pariu, Jorge chiar a acceptat să alerge de la un capăt la altul al scenei, pe tocuri de 12 centimetri, deghizat în Jessie J. Cu ceva experienţă în acest sens, dansul lui J. Lo nu a mai fost un obstacol pentru Jorge.

Cum s-a descurcat Jorge în rolul J.Lo şi care a fost evaluarea celor patru juraţi, rămâne de văzut sâmbăta aceasta, de la 20.30, la Te cunosc de undeva!

Bucuresti, 09.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *