Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Aquatherm – Romstal, de 3 ani un parteneriat de succes

Fusiolen PP-R (80) singurul produs aprobat de Greenpeace

Materialul din polipropilena Fusiolen PP-R (80) este 100% reciclabil. Nu există substanţe poluante în componenţa ţevilor PP-R (80), nici în cazul în care acestea sunt prelucrate.

Acest lucru a fost confirmat de organizaţia Greenpeace, care a aprobat marcarea produsului Fusiolen PP-R (80) – ca material pentru fabricarea ţevilor – cu logo-ul “Produs aprobat de către Greenpeace”.

Apa potabilă este un domeniu foarte bine controlat. Materialul din care este produsă reţeaua de distribuţie trebuie să influenţeze cât mai puţin calitatea apei în drumul său către robineţi. Alegerea sistemului de ţevi potrivit şi materialul din care acesta este realizat are o foarte mare importanţă. Ţevile fusiotherm se potrivesc tuturor sistemelor de apă potabilă indiferent de calitatea acesteia. Ţevile pentru apa potabilă realizate din Fusiolen reprezintă un sistem igienic care nu este dăunător din punct de vedere fizic şi microbiologic.

Durabilitatea: 50 de ani durată de viaţă

INOVAŢIE

Aquatherm a brevetat tehnologia fibră compozită. Astfel, producătorul german a inventat un amestec special de fibră compozită pe baza căruia produce ţevile faser composite (ţevi ppr verde cu inserţie de fibră compozită). Aceste ţevi au caracteristici tehnice foarte apropiate de ţevile cu inserţie de aluminiu, dar la un preţ mai redus cu 20-25% în funcţie de diametru. Acesta este motivul pentru care ţevile cu inserţie de fibră compozită produse de Aquatherm sunt comercializate cu succes în peste 70 de ţări, ele înlocuind în obiceiurile de cumpărare ale instalatorilor tradiţionalele ţevi cu inserţie de aluminiu.

ROMSTAL FACTS:

În 2008 am vândut 1.152.594 metri.
În 2008, vânzările valorice de PP-R verde au fost de 5.554.703 Euro

Bucuresti, 19.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *