free download 78 travel guides written by experts

Aquarelle, proiectul unei tinere romance, a primit premiul “Start up of the year 2014”

acordat de catre Riviera Business Club

Pe data de 5 decembrie, Clubul de afaceri Riviera Business Club – asociatie internationala ce reuneste peste 1200 oameni de afaceri straini ce activeaza in zona Rivierei Franceze, a organizat la Monaco gala anuala in cadrul careia proiectul Aquarelle, dezvoltat si condus de tanara antreprenoare romanca Alice Andrusca, a primit premiul “Start up of the year 2014”.

Aquarelle este un proiect special, un salon de ceai si cupcakes deschis in 2013 in Nisa, Franta, unde se servesc deserturi delicioase sub forma apreciatelor cupcakes, ceaiuri aromate si atent selectate iar meniul include de asemenea salate si sandwichuri gustoase si sanatoase. Designul contemporan redescopera formele si culorile intense ce caracterizeaza barocul si pentru un plus de originalitate, Alice a comandat din Romania scaune personalizate, realizate special pentru Aquarelle de catre Laura Lungu de la OURDesign. Amenajarea, jocul de culori si miresmele incantatoare de cupcakes isi propun sa trezeasca copilul din fiecare dintre noi.

Alice Andrusca a decis sa-si deschida prima afacere in Nisa, Franta, dupa ce a urmat cursurile de masterat ale Universitatii Internationale din Monaco (International University of Monaco) alegand specializarea Managementul produselor de lux (Luxury Retail Management and Marketing) care acum se reflecta in calitatea serviciilor si produselor furnizate de catre Aquarelle. Pentru a se putea implica in fiecare aspect al afacerii sale, Alice a urmat un curs de specializare in patiserie la Paris, asa ca la Aquarelle o puteti gasi fie intampinand clientii si prezentand delicioasele cupcakes, fie in bucatarie pregatind produsele sau pe laptop cautand mereu noi oportunitati de promovare si perfectionare.

In 2013, la scurt timp de la deschidere, aprecierile pentru calitatea serviciilor si a produselor au inceput sa apara si astfel Aquarelle a primit, cu deosebita onoare, invitatia de a furniza servicii de catering pentru Consulatul Onorific al Romaniei in Principatul Monaco pentru ceremonia de investire a noului consul onorific si in 2014 pentru evenimentul organizat pe 1 Decembrie de Ziua Nationala a Romaniei. Aquarelle a furnizat servicii de catering si pentru evenimentele Consulatului Onorific al Romaniei la Nisa.

Echipa Aquarelle isi indreapta atentia asupra furnizarii de servicii si produse de calitate cu o nota de originalitate, cautand mereu noi arome si combinatii pentru cupcakes cu care sa isi surprinda clientii si sa le ofere o experienta inedita. Aquarelle ofera, de asemenea, servicii de catering pentru evenimente private, aniversari si nunti, ca sa va puteti bucura de cupcakes savuroase in momentele speciale.

“Provocarile deschiderii unei afaceri in strainatate sunt mari, mai ales daca este si prima ta afacere, insa daca esti serios, daca muncesti din greu si crezi in ceea ce faci, aprecierile nu vor intarzia sa apara. Sunt extrem de emotionata si onorata sa primesc premiul “Start up of the year 2014” pentru Aquarelle si sa intaresc convingerea ca noi, noua generatie, promovam Romania prin reusitele noastre”, a declarat Alice Andrusca la primirea premiului.

Pana ajungeti in Nisa sa incercati premiatele cupcakes, va invitam sa descoperiti Aquarelle online:

Prezentare video: https://www.youtube.com/watch?v=xAblmJmm7EU

//www.aquarelle-cafe.com/
https://www.facebook.com/AquarelleNice

Bucuresti, 09.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *