free download 78 travel guides written by experts

APTUS Software organizeaza Conferinta WMS

Cele mai noi tendinţe din domeniul managementului depozitelor

APTUS Software organizează în data de 20 octombrie 2011 prima ediţie a Conferinţei WMS, un eveniment în care vor fi prezentate aplicaţii software şi echipamente de ultimă generaţie din domeniul Warehouse Management System. Partenerii APTUS Software pentru acest eveniment sunt Made4Net, Intermec şi AVITECH.

Participanţii la Conferinţa WMS vor avea ocazia să descopere soluţii eficiente pentru domeniul logisticii, prezentate de importanţi specialişti în managementul depozitelor, inclusiv din rândul celor care beneficiază deja de o astfel de soluţie.

Warehouse Management System (WMS) este un sistem de management IT care oferă utilizatorilor posibilitatea de a urmări activităţile specifice din depozit şi de a controla stocurile în timp real. Astfel, administrarea fluxului de marfuri – fizic şi scriptic, de la intrarea lor în depozit până la ieşirea lor finală, devine o activitate eficientă, executată în timp util.

Accentul va fi pus pe prezentarea avantajelor implementării unui astfel de sistem, cum ar fi: managementul stocului în timp real, optimizarea resurselor umane, reducerea numărului de inventare şi a timpului de realizare a acestora, satisfacerea clienţilor prin livrări corecte şi la timp. Mai mult, investiţia într-un astfel de sistem presupune un indice ROI foarte ridicat.

De asemenea, va fi prezentată o serie de soluţii moderne, precum realizarea picking-ului cu ajutorul Pick-by-Voice, Pick-by-Light sau integrarea sistemului de WMS cu tehnologia RFID sau cu sistemul de supraveghere video pentru aplicaţiile în care se doreşte manipularea mai rapidă şi urmărirea cu mai multă acurateţe a stocurilor.

Participarea la conferinţă este gratuită. Mai mult, toţi participanţii au posibilitatea de a câştiga, prin tragere la sorţi, o tabletă Apple iPad în cadrul tombolei de la finalul evenimentului.

Despre APTUS Software

APTUS Software îmbină pasiunea cu cele mai noi tehnologii pentru a construi soluţii software specifice şi personalizate, potrivite fiecărui client în parte. Compania a reuşit să-şi creeze un bun renume pe piaţa IT&C din România prin soluţiile şi serviciile de calitate premium pe care le oferă, bazându-se pe un nivel tehnic ridicat în toate domeniile de expertiză şi pe un neobosit pact cu calitatea. APTUS Software propune soluţii software inovatoare şi accesibile, ce îmbunătăţesc procesele IT, reduc costurile din companii, cresc eficienţa şi permit evoluţia pozitivă a relaţiilor cu partenerii şi clienţii.

Bucuresti, 13.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *