free download 78 travel guides written by experts

Aproximativ 5000 de persoane testate in cadrul campaniei Ziua mondiala a Inimii in Galeriile Real

din toata tara

5069 persoane si-au masurat tensiunea si indicele de masa corporala in cadrul campaniei de testari gratuite realizate de Galeria Real in parteneriat cu Sensiblu si MEDCO. Campania, prilejuita de Ziua Mondiala a Inimii, s-a desfasurat in weekendurile 29-30 septembrie si 6-7 octombrie in Galeriile Real din toata tara. Dintre cei testati aproximativ 50% au fost descoperiti cu probleme de tensiune sau de greutate.

Persoanele testate au primit fise individuale cu valorile aflate, dar si cu parametrii normali si au primit sfaturi legate de viata sanatoasa de la specialistii Sensiblu.

Testarile s-au facut in Bucuresti si 10 orase mari ale tarii: Arad, Baia Mare, Cluj, Constanta 2, Deva, Galati, Oradea (str. Ogorului si str. Suisului), Pitesti, Satu Mare si Suceava.

Ziua Inimii este un eveniment marcat international in ultima duminica din septembrie prin campanii de educare si testare a populatiei.

Romania ocupa locul 3 in lume in ceea ce priveste decesul din cauza bolilor cardiovasculare, 62% dintre romani mor din cauza bolilor de inima.

Parteneri media: Pro Fm, Ioana, Click! pentru femei, Practic Sanatate, Click! sanatate, www.eva.ro, www.paginamedicala.ro, www.sfatulmedicului.ro, www.121.ro, www.doctor.ro, Mesagerul hunedorean, Faclia, Jurnal aradean, Monitorul de Suceava, Jurnal de Arges , Viata libera, Cuvantul liber, Informatia Zilei, www.emaramures.ro, Informatia TV, Magyar Hirlap.

Bucuresti, 10.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *