free download 78 travel guides written by experts

Aproximativ 2 milioane de români au ales să urmărească Gospodar fără pereche la PRO TV

Luni seara, românii au ales Gospodar fără pereche! Peisajele superbe ale țării noastre, hărnicia și ambiția gospodarilor, dar și tensiunile create în fiecare fermă înainte de eliminări au poziționat PRO TV lider de audiență pe întreg intervalul de difuzare al reality show-ului prezentat de Anamaria Prodan Reghecampf.

Gospodar fără pereche a condus topul audiențelor pe toate categoriile de public: comercial, urban și național! În minutul de aur de la 21:11, aproximativ 2.4 milioane de români urmăreau povestea dintre gospodari și fetele care vor să le cucerească inimile. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 ani, PRO TV a obținut pe intervalul show-ului Gospodar fără pereche 11.4 puncte de rating și 27.0% share, în timp ce televiziunea de pe locul secund a înregistrat 10.7 puncte de rating și 25.4% share.

Alina si Maria, Gospodar fara pereche

Până în acest moment, câțiva dintre gospodarii care au pornit la drum hotărâți să își găsească iubirea au avut de făcut (sau de acceptat) decizii nu tocmai ușoare:
· După ce Flory a decis că este momentul să plece acasă, Bogdan Năstase a rămas la stână doar cu Alina. La scurt timp după, Maria (cea pe care a eliminat-o la petrecere) i-a făcut o surpriză și a venit și ea la stână, așa că tot două fete se luptă pentru inima lui Bogdan.
· Vasile Nichita a avut și el de luat o decizie grea, iar el a ales să o elimine pe Sava. Chiar dacă a spus că nu îi pare rău, Sava s-a emoționat și a avut o reacție despre care Mioara a spus că nu a fost corectă și că nu a pierdut cu demnitate.
· Deși aveau toate premisele pentru a avea o relație frumoasă, Claudiu Borza și Silvia au decis că este mai bine pentru amândoi dacă rămân prieteni.
· După ce a eliminat-o pe Ionela și și-a petrecut câteva zile romantice în Delta Dunării cu Claudia, Ion Cucu a condus-o, ca un adevărat gentelman, acasă, unde i-a pregătit o surpriză emoționantă. Cei doi au stabilit să păstreze legătura și să continue să creeze amintiri împreună, însă nu în calitate de cuplu.

Săptămâna viitoare, telespectatorii vor vedea ce se întâmplă și în gospodăria lui Florin Zaharia, care a așteptat entuziasmat cele două fete: Lorena și Luiza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *