free download 78 travel guides written by experts

Aproape 2 milioane de români au urmărit prima ediție a sezonului trei Visuri la cheie

Cea mai mare dorință a familiei Anton a devenit realitate cu ajutorul echipei Visuri la cheie! În numai două săptămâni, Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Adela Pârvu, Omid Ghannadi și Dragoș Isăcescu au reușit să transforme o casă distrusă într-o locuință de vis și să le schimbe destinul unor oameni cu care viața a fost dură.

Prima ediție a noului sezon Visuri la cheie a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 13 puncte de rating și un share record de 34.2% pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 5 puncte de rating și 13.2% share.


Pe întreaga durată de difuzare, 20:30-22:31, la nivel național, aproape 2 milioane de telespectatori au trăit emoția unui vis împlinit, iar în minutul de maximă audiență, de la 22:00, emisiunea Visuri la cheie a adus în faţa televizoarelor peste 2.5 milioane de români. 

Tradiția și modernul s-au împletit pentru împlinirea visului familiei Anton

Cristina, Bogdan și băiețelul lor, Vlăduț, trăiesc în localitatea Călinești, județul Argeș. Cei trei au fost greu încercați de viață, iar momentul de cumpănă l-a reprezentat accidentul bărbatului, atunci când, lucrând la renovarea casei, a căzut de pe acoperiș și a rămas imobilizat în scaun cu rotile. Cu toate că traiul lor s-a îngreunat considerabil, cei doi nu au renunțat nicio clipă la visul lor, acela de a avea o locuință complet utilată și de a-i oferi celui mic un viitor frumos, lipsit de griji.

Echipa Visuri la cheie a ajuns la familia Anton și a reușit să-i lase fără cuvinte pe Bogdan și Cristina. Cei doi au știut întotdeauna că trebuie să lupte singuri pentru ceea ce își doresc și că totul se realizează prin forțe proprii, însă de data aceasta lucrurile au stat altfel. În fața lor se aflau oamenii cu ajutorul cărora visul lor a devenit realitate. Împreună au făcut inspecția casei, au discutat despre proiecte și lucruri importante din viață, dar și despre planuri de viitor. La final, familia a plecat în prima vacanță în formulă de trei, iar Dragoș Bucur împreună cu echipa sa și zeci de voluntari au golit casa și au pregătit totul pentru renovarea în timp record.

Momentele petrecute în vacanța la munte au fost magice. Cei trei s-au plimbat, au admirat peisajele și s-au bucurat de timpul prețios petrecut departe de casă. Iar asta nu a fost tot! Bogdan, fiind un mare fan al serialului Las Fierbinți, a avut parte de o surpriză de neuitat din partea lui Dragoș Bucur. Au mers împreună în locul în care se filmează serialul, iar Bogdan a avut ocazia să-i cunoască pe Adrian Văncică și Toma Cuzin, cei doi actori care interpretează în serial rolurile lui Celentano și Firicel, cu care a stat de vorbă minute în șir.

În tot acest timp, echipa Visuri la cheie a gândit planul noii case, o casă ruptă de trecut, care se uită spre viitor, iar Alina și Adela au mers la Muzeul Satului din Golești pentru a se inspira, deoarece fiecare proiect la care lucrează este unic. Așa că, cele două s-au consultat cu specialiști și s-au conectat la tot ceea ce înseamnă tradiție în arhitectura locală. Și-au dorit pentru familia Anton o locuință aerisită, luminoasă, cu un aer scandinav și câteva accente moderne și au reușit. Și interiorul a fost gândit în detaliu și a fost adaptat la nevoile lui Bogdan. Au realizat o cabină de duș specială și o zonă de recuperare. În ceea ce privește decorarea camerei celui mic, s-a ținut cont de faptul că spațiul trebuie să fie generos, astfel încât să poată petrece timp cu părinții, dar să aibă și suficient loc de joacă sau de studiu. Printurile de inspirație scandinavă sunt specifice locuinței, le regăsim în toate camerele și au rolul de a da unitate spațiului. Dragoș Isăcescu a avut grijă de grădină și spațiile verzi, a reușit să creeze locuri în care să se bucure de viața la curte. A făcut o mică terasă cu o bucătărie de vară, iar pentru cel mic a amplasat o trambulină chiar lângă locul în care a mutat spațiul de exerciții al tatălui.

Timpul a trecut foarte repede, iar familia Anton s-a întors acasă cu foarte mari emoții. A venit ziua pe care au așteptat-o cu nerăbdare două săptămâni. În momentul în care au ajuns la Călinești, cei trei au fost uluiți de transformare, nu au putut crede că ceea ce li se întâmplă este adevărat și că, în sfârșit, visul lor a devenit realitate. Au plâns de fericire, iar Bogdan, ajutat de Dragoș Bucur, a pășit în noua casă, totul pentru un nou început, unul mai luminos, în care dorințele devin realitate. Cei trei sunt gata să înceapă o nouă viață într-o locuință spațioasă, complet utilată și gândită special pentru ei și nevoile lor. 

Miercurea viitoare, de la 20:30, vom face cunoștință cu o nouă familie extraordinară, cu o poveste impresionantă, și vom vedea cum dorințele devin realitate cu ajutorul oamenilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *