free download 78 travel guides written by experts

În aprilie, stai pe JimJam pentru weekend-uri cu filme „My Little Pony”

Dragi copii, ce faceți la sfârșit de săptămână, în luna aprilie? Ce ziceți de o porție de magie, culoare și distracție alături de poneii Twilight Sparkle, Applejack, Fluttershy, Pinkie Pie, Rainbow Dash și Rarity? JimJam vă invită în fiecare sâmbătă și duminică din lună, de la ora 11:07 (și în reluare, de la 18:05) să vedeți câte un film din seria „Micul meu ponei”:
· „Micul meu ponei: Curcubeul fugar” (1 și 21 aprilie, de la orele 11:07 și 18:05). Rarity trebuie să creeze primul curcubeu al anotimpului respectiv, alături de Brights Brightly, Whistle Wishes și Cheerilee. Curcubeul trebuie să apară după apariția celei de-a treia stele căzătoare din patru, iar poneii reprezintă culorile galben, albastru, mov și roz. Cheerilee încearcă să îi explice lui Rarity la ce elemente trebuie să fie atentă în timpul ceremoniei, dar aceasta e cu mintea în altă parte și asta nu e deloc bine…

My Little Pony la JimJam
· „Micul meu ponei: Aventura dorită de Twinkle” (7 și 22 aprilie, de la orele 11:07 și 18:05). Poneii abia așteaptă festivalul Dorințelor de Iarnă, unde fiecăreia i se va îndeplini o dorință specială. Dar când apare o problemă, trebuie să pornească într-o călătorie inițiatică, la fnalul căreia înțeleg că prietenia poate îndeplini orice vis.
· „Micul meu ponei: Dans în nori” (8 și 28 aprilie, de la orele 11:07 și 18:05). Twinkle Twirl trebuie să pună la punct un dans special pentru Balul Prieteniei, dar nu are deloc inspirație, așa că își pune o dorință legată de asta.
· „Micul meu ponei: Prietenii nu sunt niciodată departe” (8, 14 și 28 aprilie, de la orele 11:26 și 18:24). Nimic nu e atât de distractiv ca a-ți face noi prieteni! Sky Wishes și Star Catcher vor ca toată lumea din Ponyville și de pe Insula Fluturilor să se împrietenească, dar poneii sunt timizi. Oare o petrecere cu muzică, jocuri interesante și dulciuri ar ajuta?
· „Micul meu ponei: O aniversare magică” (14 și 29 aprilie, de la orele 11:07 și 18:05). Zilele de naștere sunt importante în lumea My Little Pony, unde toată lumea se distrează la aniversări! Mai ales dacă sărbătorita are parte de ditamai surpriza! Astăzi e ziua lui Kimono, cea mai înțeleaptă din tot Ponyville-ul, iar Razzaroo, Minty și prietenele lor vor să încerce o surpriză unică.
· „Micul meu ponei: Parada prințesei” (15 aprilie, de la orele 11:07 și 18:05). Poneii se pregătesc pentru Parada de Primăvară. Dar când Wysteria și Pinkie Pie se trezesc într-o peșteră, alături de un dragon pe nume Spike (care doarme de 1.000 de ani și se trezește tocmai acum), s-ar putea ca petrecerea să se anuleze… Spike o transformă pe Wysteria în Prințesa din Ponyville, dar aceasta învață că sunt lucruri mai importante în viață.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *