free download 78 travel guides written by experts

Aprilie, Luna “MICINOSULUI”

Dupa Iasi, Bacau si Suceava, spectacolul “MINCINOSUL”  de Carlo Goldoni cu Claudiu Belont, Sebastian Papaiani, Valentin si Bogdan Uritescu in rolurile principale, a poposit luni, 6 aprilie, in AVANPREMIERA la Bucuresti, Teatrul Notarra

Urmeaza Galaţi (7 Aprilie, Teatrul Dramatic “Fani Tardini”), Brăila  (8 Aprilie, Teatrul “Maria Filotti”) si CONFERINTA DE PRESA, ce va avea loc joi, 9 aprilie, ora 12.00, la HOTEL EL GRECO – Restaurant RODON (Bucuresti).

PREMIERA va avea loc tot la Bucuresti (13 aprilie, ora 19.30,  Teatrul Notarra). Urmatoarele reprezentatii sunt programate la Timisoara (Opera Nationala, 27 aprilie) si din nou Bucuresti (28 aprilie, ora 19.30,  Teatrul Notarra şi 29 aprilie, ora 19.30, Opera Nationala Bucuresti).

Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film “Dracula” (preşedinte Stoian Anghel) cu o bogata experienta în organizarea de spectacole, evenimente cultural-artistice si reprezentatii in domeniul teatral VA INVITA joi, 9 aprilie, ora 12.00, la HOTEL EL GRECO – Restaurant RODON (Str. Jean Louis Calderon 16, in spatele Hotel INTERCONTINENTAL) la CONFERINTA DE PRESA ocazionata de AVAMPREMIERA si PREMIERA spectacolului “MINCINOSUL”  de Carlo Goldoni, regia Toma Enache. Vor fi prezenti, alaturi de organizatori, de regizor si membrii echipei, toti actorii ce alcatuiesc distributia acestui spectacol: Claudiu BLEONT, Sebastian PAPAIANI, Valentin URITESCU, Bogdan URITESCU, Liliana PANĂ, Mircea CONSTANTINESCU, Alex MOUSTACHE, Adrian ANGHEL, Radu ZETU, Teodora COLAGIU, Mariana LIURCA, Izabela BARBU si Anda ŢIMBALĂ, cunoscuta publicului sub numele de JUNE. Fosta componenta a grupului "EclipxA", interpreta originara din Iasi joaca propriul…rol din viata sa artistica. Ea joaca alternativ rolurile  “Cantareata” si "Cleonice".
    
Asadar, reprezentatiile de la Bucuresti cu “MINICNOSUL” de Carlo Goldoni sunt programate la Teatrul NOTARRA pe 13 aprilie, (ora 19.30, PREMIERA) si pe 28 aprilie (ora 19.30), şi pe 29 aprilie la  Opera Nationala Bucuresti.
Cu o distributie de exceptie si cu o montare de zile mari,  acest spectacolul organizat in cadrul Proiectului initiat de  Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film “Dracula”, Asociatia Nationala a Caselor de Cultura ale Sindicatelor (ANCCSR) şi Centrul International Antidrog si pentru Drepturile Omului (CIADO).  se afla intr-un turneu national care a cuprins orasele Iasi (30 martie – Casa de Cultura a Studentilor), Suceava (31 martie – Casa de Cultura a Sindicatelor), Bacau (1 aprilie – Casa de Cultura a Sindicatelor) si va continua dupa Bucuresti (6 aprilie, AVANPREMIERA, Teatrul Notarra), cu Galati (7 aprilie -Teatrul Dramatic “Fani Tardini”), Braila (8 aprilie -Teatrul “Maria Filotti”),  Bucuresti (13 aprilie, ora 19.30, PREMIERA, Teatrul Nottara), Timisoara (27 aprilie – Opera Nationala) şi din nou Bucuresti (28 aprilie Teatrul Notarra si 29 aprilie  – Opera Nationala Bucuresti)

Distributie “MINCINOSUL” de Carlo Goldoni, regia Toma Enache

LECIO (MINCINOSUL)………Claudiu BLEONT
DOCTORUL………………………Sebastian PAPAIANI
PANTALONE…………………….Valentin URITESCU
FLORINDO……………………….Bogdan URITESCU
ROSAURA…………………………Liliana PANĂ
ARLECCHINO………………….. MirceaCONSTANTINESCU  /Alex MOUSTACHE
OTTAVIO………………………….Adrian ANGHEL
BRIGHELLA……………………..Radu ZETU
BEATRICE………………………..Teodora COLAGIU
COLOMBINA…………………….Mariana LIURCA
CLEONICE………………………..Izabela BARBU
O Cantareata……………………..Anda ŢIMBALĂ – JUNE.

Ilustratia muzicala: Geoarge N.MARCU
Scenografia: Raluca MIŞACA
Regia tehnica: Leonida DRAGOMIR
Sunet si lumini: Gheorghe COCIŞ

REGIA:  Toma ENACHE.
    
Proiectul iniţiat de Asociaţia Culturală de Teatru, Muzică şi Film “Dracula” este rezultatul muncii unei echipe extraordinare coordonată de aproape 40 de ani de binecunoscutul impresar şi organizator de spectacole Stoian Anghel, cu o carte de vizita impresionanta. A organizat peste 3.000 de evenimente culturale în Bucureşti şi în tara, peste 500 de spectacole de teatru dintre care amintim doar  „Puricele” (cu Horaţiu Malaele), „Desculti in Parc” sau „Visul unei nopti de iarna”, sute de spectacole de varietăti şi de balet, peste 1.000 de spectacole pe stadioane, în grădini de vară şi mai ales pe Litoral, unde este nelipsit vara de vara. În curand sub culorile Asociatiei „Dracula” se vor pune în scena si vor porni in turneu piese de referinta din dramaturgia romaneasca si internaţională precum „Take, Ianke şi Cadâr”, „Gaiţele” sau „Zbor deasupra unui cuib de cuci”!.   
    
Pentru Bucuresti biletele s-au pus in vânzare la Teatrul Nottara, Teatrul National, Sala Palatului, Magazinul MUZICA şi pe site-urile www.biletedelatati.ro  si www.bilete.ro 
    
Pentru celelalte oraşe acestea se găsesc la casele de bilete ale locaţiilor unde se desfăşoară spectacolul – Casei de Cultură a Studenţilor, Casei de Cultură a Sindicatelor, Opera şi teatre

„De ce Mincinosul?  Pentru că tocmai acest „Mincinos” ne poate deschide ochii, sentimentele şi mintea mai abitir decât ar putea să o facă altcineva! Îmi place să cred că în realitate nu sunt o rudă atât de apropiată a „Mincinosului” deşi , într-un fel sau altul toţi suntem rude mai apropiate sau mai îndepărtate cu el, cel puţin în unele momente. Sper ca în sfârşit acest „Mincinos” să ne înveţe ce este SINCERITATEA şi mă refer aici la sinceritatea faţă de noi înşine. Montarea „Mincinosului” m-a făcut să mă gândesc obsesiv la vorbele lui Sartre „ omul este o fiinţă de paradă” . Da aşa este! Paradă la nuntă, la înmormântare, paradă zilnică la serviciu, paradă la cumpărături, în pat,  şi pentru ca toate acestea să fie desăvârşite e nevoie de foarte multe măşti !  Dar când încetează omul să fie o fiinţă de paradă? Când nu mai este fiinţă ! Şi ce putem face ? Răspunsul meu este că omul trebuie iubit, chiar dacă este „de paradă”, cu toate măştile lui pe care de multe ori e obligat să le poarte! Mulţumesc tuturor actorilor şi colaboratorilor acestui spectacol pentru entuziasmul şi dăruirea lor! Sper că această întâlnire,   chiar dacă s-a desfăşurat sub umbrela „Mincinosului” a lăsat în fiecare din noi un sâmbure de adevăr şi o mască gata de dat la o parte”  – Toma Enache, regizor
   
“In organizarea de spectacole nu conteaza doar cine este pe scena si cine organizeaza un eveniment. Conteaza calitatea spectacolului pentru ca cel care decide la final daca a fost sau nu o pierdere de timp este….PUBLICUL. De aceea cele mai bune unitati de masura  pentru un organizator de spectacole si pentru artiusti, sunt…..APLAUZELE PUBLICULUI “ – Stoian ANGHEL, presedinte Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film ”DRACULA”.

Pentru confirmarea prezentei la Conferinta de Presa, acreditari, informatii suplimentare si foto

Oana Georgescu, PR Event  & Resp.Relatia cu Mass-Media
S.C.Oana Georgescu Public Relations SRL
Email: oanageorgescuro @ gmail.com
 

 Bucuresti, 07.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *