free download 78 travel guides written by experts

Appscend face integrarea Layar Player in aplicatiile iOS mai simpla ca oricand

· Appscend face integrarea Layar Player în aplicaţiile iOS mai rapidă şi mai simplă ca oricând. Cel mai mare portal de imobiliare din România este primul care implementează această opţiune.
· La trei luni de la lansarea oficială, Appscend are peste 400 de utilizatori şi peste 30 de aplicaţii live în Apple App Store
· În prezent, aplicaţiile mobile susţinute de Appscend rulează pe mai bine de 30.000 de dispozitive iOS

Appscend are plăcerea de a anunţa prima aplicaţie mobilă dezvoltată pe platforma sa, care integrează Layar Player. Aplicaţia face activităţile de căutare, vizualizare şi conectare la cel mai mare portal de imobiliare din România, www.imobiliare.ro, mai simplă ca oricând, printr-un simplu clic.

Folosind setul de instrumente deosebit de puternice pentru construirea de aplicaţii de la Appscend, procesul de dezvoltare a durat mai puţin de o zi, reducând semnificativ costurile dezvoltării unei aplicaţii mobile comparativ cu modalitatea de dezvoltare tradiţională.

"Întreaga implementare a durat trei săptămâni, însă Appscend a dezvoltat întreaga interfaţă cu utilizatorul pentru aplicaţia noastră mobilă în doar o zi, ceea ce a fost extraordinar de util. Practic, această aplicaţie integrează biblioteca Layar conectată la serverele www.imobiliare.ro, trimite coordonatele GPS şi criteriile de căutare a proprietăţii, afişând o listă a proprietăţilor situate într-o anumită zonă”, explică Lucian Daniliuc, Online Development Team Leader la www.imobiliare.ro.

Prin lansarea aplicaţiei Augmented Reality, cea mai nouă platformă de dezvoltare a aplicaţiilor mobile, Appscend demonstrează că poate facilita dezvoltarea de aplicaţii personalizate 100%, cu semnificativ mai puţin timp şi mai puţini bani decât pe căile clasice.

Sebastian Vaduva, CEO Appscend a declarat: “Suntem angajaţi să îi ajutăm pe dezvoltatorii de aplicaţii mobile să fie mai productivi şi mai eficienţi. Folosind platforma noastră, se pot concentra pe a câştiga mai mulţi bani şi mai puţin pe procesul de dezvoltare. Îi invit să profite de oferta noastră limitată şi să îşi construiască o aplicaţie gratis. Sunt sigur că acesta va fi începutul unei frumoase prietenii”.

La trei luni de la lansarea oficială, Appscend are peste 400 de utilizatori şi peste 30 de aplicaţii live în Apple App Store. În prezent sunt active peste 400 de aplicaţii iar până la sfârşitul anului, Appscend estimează că vor fi desfăşurate încă peste 300 de aplicaţii în App Store. Momentan, aplicaţiile mobile susţinute de Appscend rulează pe mai bine de 30.000 de dispozitive iOS.

Despre Appscend

Creată în 2010 de Sebastian Vaduva, Gabriel Dobocan şi Andrei Marinescu, Appscend este o a soluţie la cheie, bazată pe web, care oferă o nouă abordare în dezvoltarea aplicaţiilor mobile, prin reducerea costurilor şi timpului alocate pentru programare, cu o interfaţă inovatoare şi un set complet de instrumente de management. Pentru informaţii suplimentare despre Appscend, vizitaţi www.appscend.com.

Bucuresti, 01.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *