Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

APPRAISAL & VALUATION SA se alătură celor peste 20 de companii care vor sprijini antreprenorii din România prin programul de consultanță AD WISE

  • Inițiat de omul de afaceri Dragoș Anastasiu, business angel și fondator Eurolines, AD WISE va oferi strategii de creștere, servicii suport, training și expertiză la standarde ridicate oferite de peste 20 de companii din România.
  • Appraisal & Valuation SA va oferi antreprenorilor înscriși în programul AD WISE servicii de consultanță privind inițierea și derularea activităților de evaluare și va susține importanța, dar mai ales beneficiile evaluărilor periodice ale companiilor. 

Appraisal & Valuation SA (deținătorul brandului NAI Romania și unul dintre liderii pieței de evaluări, indicativ bursier APP) se alătură programului AD WISE și va oferi antreprenorilor interesați know-how privind serviciile de evaluări prin intermediul unor specialiști evaluatori cu o experiență de peste 10 ani în domeniu.

„Antreprenorii simt deseori nevoia unor experiențe proprii pentru a-și putea administra afacerile, însă aceasta strategie s-a dovedit în timp a fi una pierzătoare. Prin programul AD WISE, antreprenorii românii au șansa de a câștiga timp și bani prin shortcut-uri oferite de companii cu experiență în afaceri. Aceste shortcut-uri nu reprezintă altceva decât înțelepciune antreprenorială obținută în zeci de ani de muncă, transpusă în servicii de consultanță pe înțelesul tuturor, la prețuri accesibile. O inițiativă care va dezvolta mediul de afaceri din România și va orienta companiile, indiferent de mărime, către creștere, un obiectiv care pare neglijat din cauza timpului excesiv petrecut pe micromanagement.” a declarat Andrei Botiş, CEO Appraisal & Valuation SA.

Andrei Botiș și Dragoș Anastasiu
Andrei Botiș și Dragoș Anastasiu

La rândul său, Marius Ghenea, business angel și antreprenor în serie, care se alătură proiectului AS WISE, oferind serviciile sale de training în afaceri tuturor clienților, consideră că: „Antreprenorii la început de drum au cea mai mare nevoie de consultanță, deoarece experiența lor practică în orice domeniu este limitată, mai ales dacă vorbim despre antreprenori de startup la prima încercare. În mod paradoxal, companiile mici folosesc însă mult mai puțină consultanță față de companiile mari, una dintre problemele tipice fiind legată de bugetele materiale necesare pentru orice proiect de consultanță, pe care antreprenorii nu le au la îndemână. Cealaltă problemă este că, dacă începem să apelăm la consultanță, într-un startup, așa cum spuneam, cam orice zonă a afacerii ar trebui acoperită și cu consultanți, deoarece nu avem suficientă experiență în nicio zonă a afacerii și nici suficientă istorie operațională care să ne spună, măcar empiric, ce merge mai bine și ce nu merge deloc”.

Acțiunile Appraisal & Valuation SA sunt listate, sub simbolul APP, pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare (piața AeRO) a Bursei de Valori București. Compania a derulat un plasament privat de acțiuni, care s-a desfășurat cu succes. Plasamentul privat de acțiuni, precum și operațiunile referitoare listării la bursă au fost intermediate de broker-ul TradeVille.

Strategia Appraisal and Valuation SA de a performa pe piața de capital include atragerea în echipă a celor mai buni specialiști de pe piață, crearea unor divizii noi, achiziții de companii din același domeniu de activitate și arii conexe, precum și extinderea serviciilor și a platformelor digitale atât la nivel local, cât și internațional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *