free download 78 travel guides written by experts

Aplicatiile de business se muta pe echipamente de buzunar

Din cauza ca angajatii companiilor petrec din ce in ce mai mult timp pe teren, aplicatiile de business se muta si ele pe echipamentele mobile, a declarat pentru PCForum.ro directorul Softexpert, Cristian Nicolae. El a explicat de ce se orienteaza companiile spre astfel de solutii si ce avantaje aduce in acest domeniu experienta Softexpert.
Compania ofera solutii mobile pentru automatizarea fortei de vanzari (Expert Mobile Agent SFA) si a managementului relatiilor cu clientii (Expert Mobile Agent CRM si MedExpert CRM ), impreuna cu serviciile de consultanta in vederea implementarii solutiei adecvate specificului firmei.

De asemenea, Softexpert are in pregatire o solutie de automatizare a activitatii echipelor de service si interventii tehnice din teren (Field Service Automation).

Compania Softexpert a fost infiintata in anul 2000. In acest scurt timp a reusit sa realizeze produse de inalt nivel tehnic si functional, atat pentru clienti din Romania cat si din strainatate (Statele Unite, Franta, Italia, Danemarca). In anul 2002, facand o analiza a pietelor verticala si orizontala potentiale, compania a adoptat o strategie axata pe dezvoltarea de solutii adresate pietei verticale formata din companii de distributie de dimensiuni medii si mari si reprezentantele din Romania ale marilor firme farmaceutice multinationale.

In decembrie 2005 SOFTEXPERT a primit Microsoft Mobility Solutions Competency (prima firma din Romania care a castigat aceasta competenta) si a acumulat punctajul necesar pentru a deveni Microsoft Gold Certified Partner.

Mai departe, cititi pe PCForum.ro

Bucuresti, 29.03.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *