free download 78 travel guides written by experts

„Aplicatii Google pentru o companie mai eficienta”, un eveniment

interactiv, care a reunit peste 70 de manageri ai unor companii medii si mari din Romania

Peste 70 de manageri ai unor companii medii și mari din România au participat la evenimentul „Aplicaţii Google pentru o companie mai eficientă”, organizat de BITSoftware, partener autorizat GoogleApps pentru România, împreună cu Google. Aceștia au aflat de la Przemek Sienkiewicz, head of Google Enterprise CEE, Rusia & CIS, și de la Remus Cazacu, directorul general al BITSoftware, cum pot reduce costurile IT şi în acelaşi timp cum îşi pot ajuta angajaţii să colaboreze mai eficient, utilizând aplicaţiile de comunicare şi colaborare de la Google. 

Przemek Sienkiewicz a explicat celor prezenţi la eveniment cum aplicaţiile în cloud pot transforma o companie într-o afacere de succes. 100% Web înseamnă un nou model pentru IT, scalabil, securizat, global, accesibil de pe orice dispozitiv şi distribuit prin intermediul unui browser. Iar capacităţile de colaborare oferite de aplicaţiile Google definesc o nouă categorie de companii, în care tehnologia Web este folosită la maxim pentru a conecta eforturile interne ale angajaţilor.

La rândul său, Remus Cazacu le-a prezentat celor prezenți o serie dintre beneficiile utilizării unei platforme puternice şi sigure în cloud (Google Apps), gata configurată pentru companiile mari din orice domeniu de activitate.

Participanții prezenți la primul seminar dedicat aplicațiilor Google Enterprise s-au arătat extrem de interesați de soluțiile de comunicare și colaborare în cloud oferite de Google în România prin intermediul BITSoftware, evenimentul fiind unul extrem de interactiv.

Bucuresti, 15.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *