free download 78 travel guides written by experts

Aplicatia ZONGA, disponibila acum si pe Smart TV- urile Samsung

Zonga, primul serviciu românesc care oferă acces la un extins conținut muzical – peste 20 de milioane de melodii, lansează aplicația pentru Samsung Smart TV!

Acestă inițiativă urmează trendul lansat de Samsung de a dezvolta conţinut localizat pentru utilizatorii români de Smart TV.

“Colaborarea cu ZONGA vine din dorința de a le oferi clienţilor noştri un conţinut multimedia cât mai variat. Datorită conținutului bogat al aplicației Zonga, utilizatorii vor experimenta la un nou nivel Smart TV-urile Samsung, controlând conținutul în funcție de propriile preferințe”, a spus George Catrina, Content Manager TV în cadrul Samsung Electronics România.

Zonga este cel mai mare serviciu local de muzică, lansat în 2012 de către echipa Trilulilu din dorința de a oferi tuturor românilor posibilitatea de a se bucura legal de muzica și artiștii lor favoriți, oricând și oriunde s-ar afla. Prin parteneriatele încheiate cu casele de discuri, Zonga oferă acces la un catalog de peste 20 de milioane de melodii la cea mai înaltă calitate, disponibile pe toate dispozitivele: PC, mobil (iOS, Android, Windows Phone), tabletă, iar acum și Samsung Smart TV. Fără download, fără bătăi de cap!

Utilizatorii ZONGA vor putea asculta oricând online muzica preferată, pot descoperi artiști noi, melodii și albume. De asemenea, în funcție de istoricul ascultărilor și de genurile preferate, utilizatorii vor primi recomandări personalizate pentru a descoperi materiale noi. Playlisturile și preferințele sunt sincronizate automat între toate dispozitivele.

Începând cu a doua jumătate a lunii decembrie, aplicația va fi preinstalată pe modele Samsung Smart TV. De asemenea, toți cei care vor achiziționa Samsung Smart TV vor primi un voucher pentru 3 luni gratuite de Zonga.

Televizoarele inteligente Samsung oferă un nou nivel de experiență interactivă

Platforma Samsung Smart Hub disponibilă pe generația 2013 de televizoare Smart a fost reproiectată pentru a simplifica procesul de căutare. Conținutul este organizat în trei secțiuni principale, având o interfață ușor de folosit și icon-uri dinamice care facilitează previzualizarea instantanee a secțiunilor. Aceste secțiuni sunt:
· Fotografii, Videoclipuri & Muzică – această secțiune le permite consumatorilor să organizeze conținutul cu caracter personal și fișierele existente pe televizorul Samsung Smart TV și pe alte dispozitive concetate cu acesta.
· Socializare – secțiunea afișează conținutul creat de prieteni și familie, videoclipuri populare de pe Facebook, Twitter, YouTube, precum și alte servicii de video call.
· Aplicații – organizează aplicațiile Samsung descărcate și recomandările pentru a ușura accesul utilizatorilor.

Intră acum în Smart Hub și descoperă aplicația Zonga!

Bucuresti, 20.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *