free download 78 travel guides written by experts

Aplicatia „Banca Transilvania”, acum pentru Symbian, sistem de operare

pentru smartphone-urile Nokia

▪ Mobilitate, rapiditate şi acces la informaţie ▪

Banca Transilvania face încă un pas în ceea ce priveşte trendul actual, de comunicare bazată pe suport tehnologic, prin lansarea Aplicaţiei „Banca Transilvania” pentru Symbian, platformă de operare pentru smartphone-urile Nokia. Aceasta înseamnă mobilitate, rapiditate şi acces la informaţie pentru actualii şi viitorii clienţi ai băncii şi poate fi descărcată de pe următorul site: //store.ovi.com/content/112461.

Aplicaţia a fost realizată în colaborare cu echipa iQuest, companie germană cu sediul în Cluj-Napoca, furnizoare de servicii şi de consultanţă în domeniul IT.

Versiunea pentru Symbian complează oferta BT, Aplicaţia „Banca Transilvania” pentru iPhone, respectiv Android fiind lansată în decembrie 2010, ca primă etapă a acestui proiect dezvoltat împreună cu iQuest. Aplicaţia pentru iPhone şi Android a fost foarte bine primită de utilizatori, până acum fiind descărcată de aproape 3.000 de ori.

● Avantajele celor care folosesc Aplicaţia „Banca Transilvania” destinată sistemului de operare Symbian

Folosind Aplicaţia „Banca Transilvania”, utilizatorii au acces la informaţii utile, cum ar fi aflarea adresei celor mai apropiate unităţi sau bancomate BT ori a cursului valutar practicat de bancă. Accesând „Simulatorul de depozite”, aceştia pot calcula rata ori dobânzile lunare aferente creditelor, respectiv dobânzile pentru depozite. Aplicaţia conţine, de asemenea, o secţiune numită „Safe”, care permite stocarea, în condiţii de securitate, a PIN-urilor sau a unor parole. „Reminder” este un alt instrument, cu ajutorul căruia utilizatorii vor fi înştiinţaţi cu privire la datele plăţii ratelor ori scadenţele facturilor.

Bucuresti, 18.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *