Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Aplicatia Auto.ro disponibila acum si in versiunea pentru Android

Aplicația Auto.ro specializată pe serviciile din domeniul auto, necesară oricărui șofer, este disponibilă acum și pentru versiunea de Android.

Aplicația dezvoltată de Auto.ro este prima aplicație din România care oferă șoferilor localizarea pe hartă a celor mai apropiate servicii auto de locul în care se află. Deține o bază de date de 15.000 adrese, este gratuită și facilitează accesul șoferilor români la o gamă vastă de servicii auto de care ar putea avea nevoie oriunde în România.

Aplicația facilitează accesul la principalele servicii din domeniul auto: benzinării, vulcanizări, spălătorii, service-uri, asistență rutieră, parcări și alte puncte de interes importante. Aplicația Auto.ro cuprinde acum și constatări accidente și promoții la diverse servicii auto. Este ușor de utilizat, calculează rapid ruta și distanța către cel mai apropiat furnizor de servicii auto, oferă date de contact, toate acestea cu un consum redus de date pentru conectarea la internet.

Utilizatorii au posibilitatea de a sugera noi puncte de interes și pot apela direct din aplicație firma care oferă serviciul auto de care au nevoie. Este singura aplicație care permite adăugarea anunțurilor auto direct de pe telefonul mobil.

“Am dezvoltat aplicația Auto.ro pentru a veni în sprijinul conducătorilor auto. Este singura aplicație de acest gen din Romania, disponibilă atât în versiunea pentru Android cât și versiunea pentru iPhone. Oricine se poate regăsi în situația de a avea nevoie de o benzinărie, vulcanizare, asistență rutieră sau orice alt serviciu din domeniul auto. Aplicația Auto.ro ți le indică pe cele din apropierea ta, problema fiind ca și rezolvată”, a declarat Bogdan Axinia, General Manager Auto.ro.

Aplicația Auto.ro poate fi descărcată gratuit:
Versiunea pentru Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netbridge.autoro
Versiunea pentru iPhone: //itunes.apple.com/gb/app/auto.ro/id430804021?mt=8.

Bucuresti, 11.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *