free download 78 travel guides written by experts

Apimond la targul international INDAGRA

În perioada 31 octombrie – 4 noiembrie, brandul Apimond le dă întâlnire tuturor iubitorilor de produse apicole de calitate la Complexul Expoziţional Romexpo, în pavilionul E1 – Bio România, la târgul internaţional INDAGRA.

La standul Apimond vă aşteaptă produse apicole bio, sortimente de miere binecunoscute – salcâm, tei, polifloră, fâneaţă sau miere de pădure -, dar şi specialităţi mai rare, cum ar fi mierea de albăstrele, de zmeură, cimbrişor sau coriandru. Târgul INDAGRA este o ocazie foarte bună pentru a sta de vorbă cu specialiştii companiei Apimond, pregătiţi să le ofere vizitatorilor informaţii utile despre produsele apicole şi cosmeticele bio, dar şi sfaturi şi recomandări pentru ca dumneavoastră să alegeţi sortimentul de miere cel mai potrivit pentru o anumită problemă de sănătate.

Brandul Apimond a fost înfiinţat în 1992, însă succesul de care se bucură în prezent are la bază o tradiţie în apicultură de patru generaţii. Prin calitatea deosebită a produselor pe care le oferă, Apimond îşi propune să devină un lider pe piaţa locală a produselor premium, atât pentru produsele apicole, cât şi pentru produsele cosmetice bio-organice.

Târgul internaţional INDAGRA, ajuns anul acesta la cea de-a XVII-a ediţie, este cea mai complexă manifestare din România destinată promovării produselor tradiţionale bio, potenţialului zootehnic autohton, dar şi soiurilor de vin româneşti recunoscute internaţional.

Bucuresti, 31.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *