Kinodiseea

Apelurile fericite există!

Petreceri de Crăciun, bonusuri sau mese festive – metodele deja tradiționale prin care companiile sărbătoresc împreună cu angajații și îi răsplătesc pentru efortul depus pe tot parcursul anului.

Pentru Provident, luna decembrie este una dintre cele mai aglomerate din an, perioada în care echipa de Relaţii cu clientii gestionează cu răbdare, energie şi dedicare, mii de apeluri pe zi.

Pentru a le mulţumi, Provident, cu sprijinul echipei Jazz, a iniţiat “Apeluri fericite”, un proiect maraton desfăşurat timp de 2 zile. Fiecare angajat din Call Center a primit un împrumut nerambursabil de bună dispoziție, sub forma unui apel telefonic personalizat, în spiritul sărbătorilor.

Provident - Apeluri fericite

La telefon au fost interpretate colinde live de către tenorul Adrian Popescu sau corul de copii Meloritm şi urări tradiţionale care i-au surprins, emotionat și i-au facut să zâmbească.

Un sumar al proiectului poate fi urmărit în filmuleț:

Iniţiativa continua seria dezvăluirilor legate de activitățile din companie, cu care Provident ne-a obişnuit în ultimii ani.

Echipa Provident care a realizat campania a fost coordonată de
Marilena Bârliga (Director Marketing) în  colaborare cu departamentele de Comunicare, Resurse Umane şi Vânzări.

Din partea Jazz echipa a fost formată din:

Valentin Suciu (Creative Partner), Simona Suman (Group Creative Director), Loredana Saru (Client Service Director), Ana Maria Pătruț (Account Director)

Jazz crede că ideile bune povestite cu multă emoție sunt cele care care îi fac pe oameni să reacționeze. Prâslea cel Voinic al agențiilor din România, crescând în 5 ani cât alții în mulți ani, Jazz are o echipă de 25 de oameni talentați care concepe și pune în practică idei de comunicare manifestate în orice mediu pentru Avon, BRD, Grand Entertainment, GSK, Krax, Lay’s, Muller Romania, Medlife, Oscar Downstream, Provident, Star, Holcim și alții.

Provident Financial România este o instituție financiară nebancară înregistrată în Registrul General al Băncii Naționale a României și face parte din grupul britanic International Personal Finance (IPF), unul dintre cei mai importanți furnizori de credite la domiciliu din Europa. Grupul are peste 2,6 milioane de clienţi în șapte ţări din Europa Centrală şi de Est – Bulgaria, Cehia, Lituania, Polonia, România, Slovacia și Ungaria, precum şi în Mexic. IPF este unul dintre cei mai mari angajatori britanici din regiune și una dintre cele mai puternice 250 de companii internaţionale listate la Bursa din Londra. .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *