free download 78 travel guides written by experts

Apel public

 Asociatiile si federatiile de protectie a animalelor,  iubitorii de animale din Bucuresti si din intreaga tara, fac un apel public catre copresedintii  Aliantei PSD -PC, Mircea Geoana si Daniela Popa, pentru ca senatorul Marius Marinescu  sa candideze intr-un colegiu uninominal din Bucuresti.

Ne manifestam consternarea ca i s-a luat locul de candidat intr-un colegiu din Bucuresti. cu doar cateva zile inainte de alegeri.

Senatorul Marius Marinescu s-a luptat de-a lungul mandatului pentru animale, pentru parcuri, pentru oamenii nedreptatiti, si cea mai mare nedreptate i se face lui, luandu-i-se locul.  
 
Este  singurul politician care s-a implicat cu adevarat si cu rezultate in problema cainilor cu si fara stapan. In ianuarie, gratie proiectului sau legislativ, s-a dat legea 9/2008, legea de protectie a animalelor, care pedepseste cu inchisoarea pe cei care practica cruzimi impotriva animalelor. In  iunie, cu participarea extraordinara a senatorului Marius Marinescu, am dat guvernul in judecata si am obtinut si normele de aplicare la aceasta lege. Un alt proiect legislativ, strict pentru animalele fara stapan, este in Parlament si a fost votat in unanimitate de catre Senatul Romaniei. Milioane de animale ii datoreaza viata.

Gratie dumnealui, s-au retrocedat parcurile Bordei si Basarabia 100 dar si multe alte parcuri. Este alaturi de chiriasii  aruncati pe drumuri din casele nationalizate.
 
Este senatorul cu cele mai multe proiecte legislative, care au devenit si legi.
 
Voturile noastre, ale milioanelor de iubitori de animale, se vor indrepta catre alianta PSD-PC, atat in Bucuresti, cat si la nivelul intregii tari, daca dumnealui candideaza pentru alianta. Daca senatorul Marius Marinescu nu va candida, alianta PSD-PC va pierde milioane de voturi.

Bucuresti, 17.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *