metalshow

Apasă butonul „Start” al carierei tale

PRIME România vă invită la cea de-a opta ediție a evenimentului PR&Ad Fair, singurul târg de joburi și internshipuri în domeniul Relațiilor Publice și al Publicității din România.

Evenimentul marca PRIME România va avea loc pe 11 și 12 mai la Silver Church (Calea Plevnei nr.61) și va conecta peste 20 de agenții de Comunicare și organizații care au poziții entry-level deschise cu peste 1000 de studenți.


PR&Ad Fair încurajează comunicarea dintre studenți sau absolvenți și potențialii angajatori, de aceea ne propunem să asigurăm un mediu propice unei astfel de interacțiuni. Astfel, participanții iau contact direct cu specialiștii din domeniu, iar invitații au șansa de a evalua pregătirea și aptitudinile viitorilor profesioniști în timp ce își prezintă ofertele de joburi și programele de internship. Intrarea la târg este liberă și nu necesită înscriere.

În completarea târgului, sunt organízate 4 conferințe tematice în cele 4 domenii ample ale Comunicării: PR, Publicitate, Marketing și HR. Acestea își propun să îi orienteze pe tineri în alegerea unei cariere, precum și să le deschidă noi orizonturi profesionale. Intrarea este liberă. Pe 11 mai, vor avea loc conferințele tematice în domeniile HR (ora 13:00) și Marketing (ora 16:00), iar pe 12 mai se vor desfășura conferințele în PR (ora 13:00) și Publicitate (ora 16.00).

Mai multe informații despre înscrierea la aceste conferințe vor fi disponibile pe site-ul evenimentului (befair.primeromania.ro). Intrarea este liberă.

Anul acesta, vom incheia evenimentul, pentru prima oară, cu un after-party care să îi destindă pe cei care și-au depus CV-urile la târg pentru a obține jobul sau internshipul dorit. Astfel, în așteptarea interviurilor, aceștia vor petrece o noapte pe ringul de dans de la Silver Church.

Anul acesta, la PR&Ad Fair vor fi prezenți cu oferte de colaborare, sfaturi și materiale utile pentru participanți: Pastel, Republika, JustAd, Dolphin Communication Management, SPIDER, Ursus, Grafitti PR, Touch Communications, Limonade, SMITE, GMP PR, Roton, Minio, White Image, Infinit Solutions, Eikon7, Aurora Media, Caracteristic, Inspire Group si Anthropoesis.

PR&Ad Fair este susținut de partenerii: Dacia, Real Escape Room, Xerox, Magic Studio, Mix Tour Travel, Litera, Photosnacks, Sea Container Service, COOL mobile, Dobrogea și de partenerii media: Best Jobs, PRwave, Chelgate, STUDENT DIN PROVINCIE.RO, Hipo, BUZZ CAMP, THE INSTITUTE, Bucharest-Guide, Educativa, CALENDAR EVENIMENTE, GEN 90, Goingout lifestyle, Școala ADC*RO, IQads, Studilife, ABC Antreprenori, Creative Est, Start UB, integralaedu.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *