free download 78 travel guides written by experts

Anya se alatura formatiei Hi-Q

Hi-Q a filmat ieri videoclipul celui mai recent single “Aşa-s prietenii”

Florin Grozea şi Mihai Sturzu anunţă oficial numele noii componente a formaţiei Hi-Q: Anya. Cu o experienţă de 6 ani în domeniul showbiz-ului, Anya este noua membră Hi-Q.

Frumoasa solistă este din Sibiu, are 22 de ani şi deţine în portofoliu peste 500 de concerte live. De mic copil a urmat cursuri de canto, lansându-se mai târziu pe scena muzicală din Sibiu. Datorită talentului şi ambiţiei de care a dat dovadă în toţi aceşti ani, Anya a devenit, începând cu 2006, un proiect al MOF Records, casa de producţie a lui Florin şi Mihai.

Studentă în ultimul an la ASE, ea se descrie ca fiind o persoană activă, pozitivă, înfiptă şi căreia îî place să aducă bucurie celor din jurul ei.

“Sunt foarte bucuroasă că fac parte din Hi-Q, trupa pe care o admir de atâţia ani. Sunt convinsă că îmi voi aduce aportul la succesul celei mai populare trupe pop româneşti”, a declarat Anya.

“Am impresia că toată lumea din jurul ei o iubeşte”, a declarat Florin Grozea, unul dintre fondatorii trupei.

Îi plac vacanţele în străinătate, printre locurile preferate numărându-se Heide Park din Germania.

Trupa Hi-Q a filmat ieri primul videoclip în noua formulă, pentru cel mai recent single “Aşa-s prietenii”, piesă care deja se bucură de succes în rândul fanilor care au accesat site-ul trupei. O mare parte a noului clip a fost filmată într-un autobuz care a purtat echipa de la filmare şi membrii trupei de la Bucureşti până la Vălenii de Munte. Noul videoclip va fi difuzat în circa o lună de către pricipalele posturi TV din România.

Bucuresti, 18.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *