metalshow

Anunt CRP – AJR

Clubul Roman de Presa si Asociatia Jurnalistilor din Romania anunta definitivarea componentei Comisiei Media, organism compus din reprezentantii celor doua organizatii.
Comisia Media se constituie si functioneaza ca organism fara personalitate juridica, in temeiul Protocolului CRP – AJR, ratificat de Adunarile Generale ale Clubului Roman de Presa si Asociatiei Jurnalistilor din Romania.

Scopul Comisiei Media este sa se pronunte, sub aspect profesional, in chestiuni de deontologie care privesc mass-media din Romania.

Componenta Comisiei Media este urmatoarea:

–                     Din partea Asociatiei Jurnalistilor din Romania: Cezar Ion, Ovidiu Nahoi, Stefan Radeanu, Ciprian Stoianovici, Catalin Tolontan.

–                     Din partea Clubului Roman de Presa: Remus Anghel, Dorin Batfoi, Indira Crasnea, Cristian Dimitriu, Cosmina Noaghea.

–                     Din partea Asociatiei Jurnalistilor din Romania au fost stabiliti urmatorii membri supleanti: Dan Horatiu Popa si Cristian Tudor Popescu.

In cursul lunii noiembrie va avea loc o sedinta a Comisiei Media care va stabili modalitatea efectiva de functionare a acestui organism.

Bucuresti, 03.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *