free download 78 travel guides written by experts

Anul scolar 2011-2012 incepe la Scoala de Muzica “Boem Club” in 12 septembrie

Incepand de luni, 12 septembrie, Scoala de Muzica "Boem Club", prima scoala particulara de muzica din Bucuresti care se adreseaza tuturor iubitorilor de muzica, indiferent de varsta sau de nivelul de pregatire muzicala, isi deschide portile pentru inceperea unui nou an scolar.

Inscrierile la lectiile de muzica se pot face oricand pe parcursul acestui an scolar, deoarece toate cursurile de muzica sunt individuale.

Dupa ce pe parcursul intregii veri Boem Club a desfasurat lectii de muzica in cadrul Scolii de Vara, incepand cu noul an scolar, modulele cursurilor de pian, chitara, canto, vioara, violoncel, educatie muzicala, precum si teoria si istoria muzicii ii asteapta pe toti cei care doresc sa invete sa cante la un instrument sau sa cante cu vocea, intr-un cadru organizat, curat, prietenos si profesionist.

Pentru Boem Club este important ca muzica, si in special cultura si educatia muzicala sa fie accesibile tuturor persoanelor, datorita acestui fapt, Boem Club ofera posibilitatea ca toate cursurile de muzica din oferta educationala sa fie predate atat in limba romana cat si in limba engleza.

La acest moment, Boem Club se afla pe primul loc in clasamentul scolilor particulare de muzica din Bucuresti, datorita numarului mare de cursanti care i-au trecut pragul pe parcursul celor 2 ani de activitate, precum si din punctul de vedere al programului extrem de flexbil si avantajos pentru toate categoriile de cursanti.

Un avantaj de care cursantii Scolii de Muzica “Boem Club” pot beneficia pe durata noului an scolar este posibilitatea participarii gratuite, in fiecare saptamana la un workshop de teoria si istoria muzicii. Workshop-urile de teoria muzicii si de istoria muzicii au in vedere sustinerea cursantului din punct de vedere al cunoasterii muzicale teoretice, astfel incat sa poata dobandi arta cantatului la un instrument avand o baza muzicala in conformitate cu nivelul sau muzical.

Un alt avantaj al Boem Club este si faptul ca pe toata durata noului an scolar, clubul este deschis pentru toti cursantii care doresc sa studieze, sa exerseze la pian, vioara, violoncel, chitara sau canto si nu au aceasta posibilitate la ei acasa. Ei vor putea fi programati, in urma unei solicitari, sa studieze individual in intervalul orar cand exista sali libere.

Pentru a sustine si incuraja toti cursantii, Boem Club le pregateste acestora, ca in fiecare an scolar, spectacole, auditii, preselectii, concerte, lectii deschise, in care acestia vor putea sa arate evolutia proprie in studiul instrumentelor sau a cantatului cu vocea, in fata tuturor celor care doresc sa participe si sa vada care sunt progresele pe care cineva le poate face dupa doar cateva luni de studiu.

Scoala de Muzica "Boem Club" isi asteapta cursantii incepand cu 12 septembrie, pentru a incepe noul an scolar impreuna, in cadrul unei echipe tinere, deshise, formata din profesori cu o bogata experienta pedagogica si artistica, adevarati profesionisti.

“In noul an scolar vom initia noi proiecte si vom dezvolta initiativele educational-muzicale pe care le avem in desfasurare. Le multumim tuturor celor care ne-au sprijinit in aceast demers cultural-educational si ii asiguram pe toti cursantii ca si pe viitor vom urma aceeasi dezvoltare creativa care ne defineste”. Claudia ATANASOAE, General Manager Boem Club

Bucuresti, 07.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *