metalshow

Anul nou aduce noi servicii

Compania Nationala Posta Romana anunta ca, incepand cu 3  ianuarie 2007, oficiile postale Onesti 2 (jud. Bacau), Roman 3 (jud. Neamt) si Harlau (jud. Iasi) vor oferi clientilor noi servicii financiare electronice: mandate on-line, achitarea transferurilor de sume prin Western Union si mandate Eurogiro.

De asemenea, aceste subunitati postale vor mai presta servicii de curierat electronic e-post, mandate electronice e-mandat, prezentarea mandatelor postale internationale si incasare de facturi Romtelecom.

Incepand cu aceiasi data, toate trimiterile postale inregistrate vor fi monitorizate la nivelul acestor oficii postale prin sitemul Track&Trace.

Mandatul on-line permite transferul rapid in tara a unor sume nelimitate de bani, care vor ajunge la destinatar in maximum o ora de la depunerea sumei, cu conditia ca acesta sa se afle la ghiseul oficiului de destinatie. Se bazeaza pe o intelegere intre expeditorul si destinatarul mandatului. Serviciul mandat on-line este accesibil si util in egala masura atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice.

Serviciul EUROGIRO este disponibil în relatie cu 17 tari, in ambele sensuri, si asigura un transfer rapid si sigur al banilor. Suma maxima admisa intr-un mandat este de 550 Euro, dar se pot face mai multe transferuri pe zi, fara a depaşi însa limita admisa de 10.000 Euro.

In cazul mandatelor expediate din strainatate in Romania prin Western Union, suma este disponibila pentru plata in doar cateva minute dupa ce a fost expediata – fiind astfel cea mai rapida modalitate de transfer financiar international. Reteaua Western Union cuprinde peste 250.000 de locatii ale agentilor Western Union in peste 200 de tari si teritorii.  

Bucuresti, 28.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *