free download 78 travel guides written by experts

Anul acesta… “Mujday’” a durat 3 zile

Ca in fiecare an, la sfarsit de noiembrie, ProFM a declansat “ofensiva antistrigoi” bazata pe mult usturoi. Cum spiritele rele se anuntau mai puternice ca niciciodata, era lesne de inteles ca o zi nu mai era indeajuns pentru a le invinge, astfel ca anul acesta “Mujday” s-a desfasurat pe parcursul a trei zile!

Campania de “Mujday” a demarat vineri, 28 noiembrie, in frunte cu Semen si Ivan – prezentatorii emisiunii de dimineata de la ProFM si MTV – acompaniati de vedeta ACASA TV Nicoleta Luciu. Cei trei “bucatari cu arome de Mujday” au gatit in bucataria unui ascultator norocos castigand astfel o prima batalie. Sambata, lupta a continuat la Mujday Party in club Twice – cea mai usturoiata petrecere din an, cu cel mai… picant concert Andreea Balan! Iar duminica, de Santandrei, ProFM a dat lovitura finala direct “in aer”: 100 RON pe ora pentru ascultatorii care nu-si facusera inca provizia de usturoi si programe speciale cu efect antistrigoi!

Strigoii, zombie si moroii au fost invinsi si anul acesta, ascultatorii ProFM s-au distrat, au catigat si au gatit iar cei doi prezentatori simpatici, Nono Semen si Catalin Ivan promit sa repete experienta!

Bucuresti, 01.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *