ANTURAJ/ENTOURAGE la HBO

”ANTURAJ/ENTOURAGE, un nou serial de comedie produs de HBO, a cărui primă serie este alcătuită din 8 episoade, va avea premiera la HBO pe data de 16 mai”, declară Judit Minda, VP Programming HBO Europa Centrală.

HBO este renumit pentru caracterul unic şi controversat al producţiilor sale, astfel, HBO Europa Centrală va programa pe tot parcursul acestui an filme şi seriale originale, iar pentru luna mai a pregătit un serial de excepţie: ANTURAJ/ENTOURAGE.

ANTURAJ/ENTOURAGE, o producţie originală HBO,  este un serial de comedie de top, produs de Mark Wahlberg.  Acţiunea este plasată în vremurile moderne ale Holywoodului, iar producţia aruncă o privire asupra vieţii de zi cu zi  a lui Vincent (Vince) Chase, un tânăr actor care se află pe val şi asupra oamenilor din jurul său. O dată cu intrarea sa în lumea filmului, Vince îi aduce din Queens, New York, şi pe Eric, managerul său, Drama, fratele său vitreg, şi pe amicul său Turtle. Serialul ne prezintă experienţele oamenilor din interiorul acestei industrii, ilustrând atât experienţele stilulului de viaţă al celebrităţilor de azi cât şi dificultăţile pe care cei care par să aibă lumea la picioare le întâmpină în a găsi dragostea adevărată şi a obţine succesul în showbiz. Acum, pentru că eroii noştri s-au obişnuit cu avantajele conferite de statutul de vedetă consacrată, Eric împreună cu superagentul Ari încearcă să menţină cursul favorabil pe care l-a luat viaţa profesională a lui Vince, luând decizii care vizau o carieră pe termen lung în această lume a gloriei.

Jim Helfgott, VP de Sales şi Marketing al HBO CE declară: “Producţiile originale sunt cele care diferenţiază în principal HBO de toate celelalte canale de film. Cred că ANTURAJ/ENTOURAGE va avea în regiune acelaşi success din SUA. Toţi avem curiozităţi în ceea ce priveşţe lumea vedetelor, nu-i aşa?”.

ANTURAJ/ENTOURAGE are multiple premii şi nominalizări. În 2005 fost nominalizat la Premiile Emmy şi Globul de Aur.
 
“Obiectivul nostru principal este să oferim abonaţilor noştri divertisment de calitate.
Cu toate că actorii din ANTURAJ/ENTOURAGE nu sunt foarte cunoscuţi încă în Europa Centrala, sunt sigură că este vorba doar despre o chestiune de timp”, a mai decalarat Judit Minda.
 
Cel care îi dă viaţă personajului Vince este Adrian Grenier ("Drive Me Crazy," "Hart’s War"). Kevin Connolly ("Antwone Fisher," "John Q") îl interpretează pe  Eric,  omul de încredere al lui Vince şi cel mai apropiat confident, Kevin Dillon ("The Doors," "Platoon") îl interpretează pe Drama, fratele vitreg al protagonistului, care, deasemenea,  are propriile aspiraţii artistice, însă a fost dintotdeauna eclipsat de succesul lui Vince.  Jerry Ferrara ("Grounded for Life," "Leap of Faith") îi dă viaţă lui Turtle, managerul, un tip care este mereu pe fază când este vorba de distracţie. Jeremy Piven ("Old School," "The Larry Sanders Show")  este cel care îl interpretează pe Ari,  agentul agresiv şi puternic al lui Vince, care intră frecvent în conflict cu Eric atunci când se iau decizii privind cariera starului. 

Fiecare episod oferă surpriza unor guest star-uri pe măsură: Mark Wahlberg, Jessica Alba, Scarlett Johansson, Val Kilmer, Gary Busey, Luke Wilson sau Larry David.

Bucuresti, 28.04.2006

“Entourage”

HBO prezintă “Entourage”, un serial de comedie de top, produs de Mark Wahlberg.  Acţiunea este plasată în vremurile moderne ale Holywoodului, iar producţia aruncă o privire asupra vieţii de zi cu zi  a lui Vincent (Vince) Chase, un tânăr actor care se află pe val şi asupra oamenilor din jurul său. O dată cu descinderea sa în cetatea filmului, Vince îi aduce din Queens, New York, şi pe Eric, managerul, Drama, fratele vitreg, şi pe amicul său Turtle. Serialul ne prezintă experienţele oamenilor din interiorul acestei industrii, ilustrând atât experienţele stilulului de viaţă al celebrităţilor de azi cât şi dificultăţile pe care cei care par să aibă lumea la picioare le întâmpină în a găsi dragostea adevărată şi a-şi păstra succesul în showbiz. Acum, pentru că eroii noştri s-au obişnuit cu avantajele conferite de statutul de vedetă consacrată, Eric împreună cu superagentul Ari încearcă să menţină cursul favorabil pe care l-a luat viaţa profesională a lui Vince, luând decizii care vizau o carieră pe termen lung în această lume a gloriei efemere.

Cel care îi dă viaţă personajului Vince este Adrian Grenier ("Drive Me Crazy," "Hart’s War"). Kevin Connolly ("Antwone Fisher," "John Q") îl interpretează pe  Eric,  omul de încredere al lui Vince şi cel mai apropiat confident, cel care deprinde legile acestui business, încercând să-l ajute pe Vince să ia deciziile potrivite, menite să menţină traiectoria ascendentă a carierei tânărului actor. Kevin Dillon ("The Doors," "Platoon") îl interpretează pe Drama, fratele vitreg al protagonistului, care, deasemenea,  are propriile aspiraţii artistice, însă a fost dintotdeauna eclipsat de succesul lui Vince.  Jerry Ferrara ("Grounded for Life," "Leap of Faith") îi dă viaţă lui Turtle, managerul, un tip care este mereu pe fază când este vorba de distracţie. Jeremy Piven ("Old School," "The Larry Sanders Show")  este cel care îl interpretează pe Ari,  agentul agresiv şi puternic al lui Vince, care intră frecvent în conflict cu Eric atunci când se iau decizii privind cariera starului. 

În distribuţia serialului “Entourage” mai apare şi  Debi Mazar ("Goodfellas," "The Tuxedo"), care dă viaţă personajului Shauna, agentul de publicitate al lui Vincent.

“Entourage”

Episodul 1
Regia: David Frankel
Scenariul: Doug Ellin

În momentul în care cel mai recent film în care a jucat,  "Head On", este pe punctul de a ajunge în cinematografele din întrega ţară, actorul Vince Chase (Adrian Grenier) se află în Los Angeles şi e pregătit pentru călătorie alături de cei mai buni prieteni ai săi, care acum îi sunt şi angajaţi, fiind cei care se ocupă de cariera lui. Cei care formează anturajul lui Vince sunt Eric şi Turtle, care au crescut împreună cu el în Queens, şi  Johnny Drama, fratele lui Vince.  Aceştia îşi petrec cea mai mare parte a timpului relaxându-se în casa lui Vince aflată pe înălţimile Hollywoodului. Aici, ei  au planuri îndrăzneţe pline de speranţă privind cariera starului, delectându-se cu  rooftop golf şi cu femeile la piscină.  

Însă, pentru a menţine acest stil de viaţă, Vince trebuie să capete noi roluri, iar agentul său, Ari, crede că a  găsit soluţia, următorul proiect pentru Vince fiind  "Matterhorn" , un film de acţiune. Prea ocupat pentru a citi scriptul, Vince face presiuni asupra lui Eric, singurul amic în care are încredere cu adevărat, datorită corectei sale evaluări, iar acesta îi spune exact ceea ce crede.

În momentul în care Ari află că cineva i-a influenţat în aşa de mare măsură clientul, are o criză de nervi, izbucnind cu prilejul unei cine în oraş, unde I se adresează lui Eric folosind tot felul de invective.

Pentru a fi foarte bine înţeles, Ari concluzionează: “În vreme ce Vince este pe punctul de a rata un proiect atât de interesant şi de important precum “Materhon”, Colin Farrel va accepta el rolul, contra unui onorariu  cu multe zerouri.”

Episodul 2: The review
Regia: Julian Farino
Scenariul: Doug Ellin

 În acest episod, discuţiile încep şi se termină de la alt film. Este vorba despre “Head On”, pentru care Vince se sfătuieşte cu Eric, omul lui de încredere, care îi aduce în atenţie şi părţile negative ale implicării actorului în acest proiect. Drumul spre biroul lui Ari le rezervă celor doi nişte surprize foarte plăcute, mai ales pentru că o întâlnesc pe cântăreţa pop Justine Chapin, iar Eric are ocazia  să o cunoască pe Emily, încântătoarea asistentă a lui Ari.

Eroii noştri merg la reprezentanţa Rolls Royce, unde Vince alege o maşină care îl va ajuta să facă noi cuceriri, chiar pe drumul de întoarcere acasă. În acea noapte, Jessica Alba, colega lui Vince de pe platourile filmului “Head On”, invită toată gaşca la ea acasă pentru o petrecere care se vrea a fi în onoarea lui Justine Chapin.

Jessica este cea care oficiază serviciile de gazdă, prezentându-l pe Vince invitatei de onoare şi, se pare, că tânărul actor şi Justine sunt atraşi unul de celălalt.  Ari se află şi el la petrecere. După această seară specială din multe puncte de vedere, dimineaţa următoare “The New York Times” vede în Vince “Un nou Johnny Depp”

Episodul 3: Talk Show
Regia: Julian Farino
Scenariul: Larry Charles

Aflat la o petrecere care avea loc după un meci de box, Vince pleacă direct la Jimmy Kimmel, care, imediat, face tot ceea ce trebuie pentru ca Vince să apară în emisiunea lui din seara următoare. Vince acceptă, dar Shauna şi-ar fi dorit mai degrabă să-şi vadă clientul apărând la Leno sau Letterman. La aceeaşi petrecere, Luke Wilson le spune lui Turtle şi lui Drama despre următorul său proiect.

Ziua următoare, Drama are revelaţia faptului că el şi Kimmel se cunosc de multă vreme, amintindu-şi faptul că cel din urmă dispăruse în clipa în care în cariera lui Drama a apăruse un moment dificil.  În ciuda acestui fapt, Vince decide că va apărea în emisiunea lui Kimmel, aşa că merge la cumpărături împreună cu Shauna şi Eric pentru a arăta perfect la înregistrare. Eric îşi face datoria, avertizându-şi prietenul în legătură cu interviul şi amintindu-I de câteva 
scandaluri recente.
În orice caz, gândurile lui Eric zboară în cu totul altă direcţie, iar asta se întâmplă deoarece Kristen, fosta lui iubită vine să-şi ia din  casă lucrurile care îi mai rămăseseră acolo. Fostul cuplu se reuneşte din nou, însă numai pentru puţin timp, femeia catalogând “întrevederea” drept “sex de despărţire”. 

Înregistrarea emisiunii lui Kimmel este pe cale să înceapă, dar Vince este preocupat de întâlnirea romantică pe care o are cu Sara Foster, chiar în cabina acesteia. Între timp, Eric şi Emily sunt de capul lor, iar Ari este cu ochii pe Sarah Silverman.

Relaxat, Vince are o prestaţie năucitoare la talk-show-ul lui Kimmel. Se va ajunge până acolo încât realizatorul îi va cere lui Drama o reconciliere “on-air”.

Episodul 4: Date Night
Regia: Dan Attias
Scenariul: Doug Ellin and Rob Weiss

Marea zi a premierei a sosit! “Head On” va apărea în cinematografele din întrega ţară, dar Vince nu pare a fi prea preocupat să meargă să vadă filmul. Mai mult decât atât, el îşi face planuri pentru a petrece toată seara cu amicii lui.
În această situaţie, Eric renunţă şi el la premieră şi fixează prima întâlnire cu Emily. Imediat ce Vince află, în ciuda protestelor lui Eric, stabileşte că aceasta este noaptea întâlnirilor.  Gaşca va petrece o noapte de neuitat: Eric este cu Emily, Drama are o companie care este exact pe gustul său şi numai pentru el, Vince vine cu Justine Chapin, iar Turtle nu stă nici el degeaba, găsind o puicuţă fierbinte, cam ciudată,  o admiratoare declarată a lui Vince.

Înainte ca festivităţile să înceapă, Vine merge la Los Angeles, în cel mai ascultată emisiune de radio, “Big Boy’s Neighborhood” pentru a-şi promova filmul. Discuţia deviază, bineînţeles, şi, în desfăşurarea emisiunii vine vorba despre trecutul romantic al lui Eric. Kristen, fosta lui iubită, află despre întâmplarea de la radio şi îi telefonează lui Eric, spunându-I că ea nu mai este la fel de sigură de faptul că ar vrea să rupă relaţia definitiv.

Seara îi găseşte pe eroii noştri într-o limuzină închiriată de către Turtle în onoarea lui Eric. Petrecerea se desfăşoară de-a lungul Los Angelesului, băieţii oprind la câte un cinematograf unde urma să ruleze “Head On”, înainte de a merge la bowling. Eric nu prea pare a fi în largul lui, însă Emily se distrează de minune.

În cele din urmă, seara se sfârşeşte la clubul Prey. De această dată, Emily trece printr-o stare de discomfort, deoarece aici se află şi şeful ei, dar totul se termină cu bine, cei doi sărutându-se la despărţire. De fapt “despărţire” pare a fi cuvântul de ordine în această seară, deoarece şi ceilalţi trei sfârşesc prin a rămâne singuri.

Ari vine cu veşti bune, anunţând că “Head On” este pe primul loc în clasamentul filmelor de acţiune.

 Episodul 5: The Script and the Sherpa
Regia: Adam Bernstein
Scenariul: Doug Ellin and Stephen Levinson

Vince  a făcut o nouă cucerire, urmând să se întâlnească cu Fiona, dar băieţii nu se arată prea încântaţi de noua lui achiziţie. Ceea ce nu le convine este faptul că Vince îşi stabileşte programul şi priorităţile în funcţie de Fiona. Acesta este motivul pentru care Turtle, Eric şi Drama văd în ea un pericol, un obstacol care poate duce la distrugerea carierei actorului.

La sala de gimnastică, Josh Weinstein, un agent care reprezenta concurenţa, vine cu un script. Eric, împins de Fiona citeşte materialul şi este captivat de idee. Turtle se amestecă într-o poveste destul de încurcată şi periculoasă cu marijuana şi, surprinzător, Fiona vine cu o soluţie ce pare a fi  salvatoare. Este vorba despre un guru care are o afacere impresionantă în Bel Air. Gaşca se întâlneşte cu Sherpa, care este surprinzător de excentrică astăzi. Fiona reuşeşte să câştige atenţia băieţilor, şocându-i.

Ari îi obţine lui Vince o întâlnire cu Scott Wick , producătorul spectacolului "Queens Boulevard,", însă îl avertizează că Wick nu este deloc un fan al său, aşa că trebuie să aibă grijă. Întâlnirea este destul de protocolară şi îl face pe Vince să creadă că nu va obţine nici un rol. Însă, Wick  descoperă că Vice are ceva ce l-ar putea interesa, este vorba despre marihuana, aşa că atmosfera se mai încălzeşte. Vince aranjează în aşa fel încât  Scot să nu aibă nici un fel de probleme, acoperindu-l în momentul în care un poliţist îl descoperă fumând marihuana. Asta îl va propulsa instant în fruntea celor de pe genericul lui "Queens Boulevard."

Episodul 6: Busey and the Beach
Regia: Julian Farino
Scenariul: Doug Ellin & Larry Charles

Vince este în continuare foarte prins, fiind dedicat prestaţiei sale din  "Queens Boulevard", însă  Ari nu a reuşit să facă demersurile oficiale pentru obţinerea rolului. Mai mult, agentul îl bate la cap pe Vincent cu alte proiecte, dar această manieră de abordare se dovedeşte fără succes, Vince nelăsându-se impresionat.

 
Vince şi Eric nu reuşesc să înţeleagă de ce Ari nu concretizează înţelegerea pentru "Queens Boulevard". Situaţia se complică şi mai mult din clipa în care în peisaj apare un agent concurent, Josh Weinstein, care se apropie tot mai mult de Vince şi chiar îi invită pe băieţi la o petrecere.

Ari încercă să-l păstreze măcar pe Drama de partea lui, însă planurile I se năruiesc atunci cînd cel din urmă îşi întâlneşte propriul agent, care nu are un birou şi răspunde de pe telefonul personal. Depresia lui Drama se accentuează când se întâlneşte cu un vechi prieten, actor şi el, care acum lucrează ca ospătar. Însă, agentul îl abordează direct aranjându-I trei audiţii într-o săptămână, aşa că, brusc, Drama se trezeşte din amorţeală şi începe să viseze.

Gaşca merge la o expoziţie de artă a unui alt client de-al agentului de publicitate Shauna, Gary Busey. Amuzantele creaţii sunt, în mare, ignorate de cei patru, asta însă numai până în momentul în care Turtle, din greşeală, atinge o piesă şi o distruge. Turtle îl cunoaşte pe Busey şi începe să aibă emoţii gândindu-se la consecinţe. Ceva mai târziu, cei doi vor sta faţă în faţă şi, chiar dacă Turtle trăieşte o spaimă grozavă, nu se întâmplă nimic grav.

Situaţia cu Weinstein aduce o tensiune imensă în relaţia dintre Eric şi Emily. Deşi îl iubeşte pe Eric, femeia ştie că trebuie să îi rămână loială şefului. În clipa în care Emily încearcă să facă ceva pentru a ieşi din această situaţie, Eric este vehement, afirmâd că este preocupat de cariera lui Vince, aşa că femeia  pleacă dezamăgită.

Vince şi gaşca lui se distrează de minune la petrecerea lui Josh. Sunt în aşa măsură fermecaţi de Josh încât îi telefonează lui Ari, spunânu-I că este pe cale să fie concediat . Ari goneşte nebuneşte spre locul unde are loc petrecerea şi, îi spune clar lui Josh că are puterea absolută în distrugerea tinerilor impresari de la Hollywood. După ce îl umileşte pe Weinstein, Ari se întîlneşte cu Vince şi Eric explicându-le exact de ce înţelegerea nu fusese finalizată. Sinceritatea îi este apreciată, iar Vince este hotărât să-l păstreze ca agent.

Episodul 7: The Scene
Regia: David Frankel
Scenariul: Rob Weiss

Proiectul "Queens Boulevard" se află în faza de preproducţie, iar cel care este solicitat pentru a ajuta la realizarea lui este Billy Walsh, un regizor Indian. Legătura între acesta şi Vince se stabileşte imediat, însă Eric are unele reţineri. Tensiunile între cei doi continuă, culminând cu momentul în care Eric descoperă că Walsh a adăugat o scenă în care Vince urma să aibă o relaţie amoroasă cu un alt bărbat.

În vreme ce Eric şi Vince discută despre posibilitatea de a merge sau nu mai departe cu Walsh, Drama trage lozul câştigător: bani dintr-o notă de plată. Turtle consideră că i se cuvine şi lui  o parte din sumă pe care vrea să o cheltuiască, bineînţeles, cu nişte dansatoare, dar Drama pune o condiţie: Turtle trebuie să jure că niciodată nu va mai plăti pentru sex. Mai târziu, cei doi se întorc acasă cu două fete întâlnite într-un club, însă, cei în mod clar n-au nici o şansă să se distreze gratis, aşa că Drama umblă la portofel.

Pentru a se decide dacă Vince va continua "Queens Boulevard", băieţii se uită la primul film al lui Walsh. Deşi nu vrea deloc să recunoască, Eric este extrem de impresionat de peliculă, aşa ce cei doi se întâlnesc cu Walsh pentru a discuta despre posibilitatea renunţării la scena compromiţătoare, dar Walsh nici nu vrea să audă. În cele din urmă, Vince acceptă să intre în jocul regizorului, dar Walsh îi mărturiseşte că, de fapt, nici nu voia să introducă scena cu pricina, ci a fost doar un test pentru a vedea dacă Vince are sau nu încredere în viziunea sa.

 Episodul 8: New York
Regia: Julian Farino
Scenariul: Doug Ellin & Larry Charles

Enervat la culme că este luat peste picior cu apelativul de “Tipul lui Vince”, Eric vrea să îşi facă un renume în acord cu responsabilităţile sale. Vince este pregătit să-şi ia adio de la Los Angeles pentru că tocmai are un contract pe trei luni la un film care se turnează în New York. În egală măsură, va trebui să renunţe şi la toate iubitele sale din LA. Între timp, Drama este în tratative pentru un rol într-o producţie de televiziune.

„Entourage”/Anturaj
DISTRIBUŢIE:

Erik- Kevin Connolly

Actor tânăr care a fost distribuit deja şi în roluri de comedie, dar şi în interpretări de factură romantică, Kevin Connolly şi-a câştigat rapid statutul de care se bucură acum, fiind considerat un talent real  în plină ascensiune.

Acum, el este distribuit în serialul de top  „Entourage”, producţie HBO, unde interpretează personajul Erik, cel mai bun prieten şi managerul tânăr actor a cărui carieră în filmografie constituie pentru personajul înterpretat de Connolly prioritatea numărul unu.  Serialul a fost nominalizat recent la Globurile de Aur, la categoria „Cel mai bun serial de comedie pentru televiziune.”

Recent, Connolly a putut fi văzut împreună cu Ryan Gosling şi Rachel McAdams în „The Notebook”. Regizat de către Nick Cassavetes, adaptarea pentru marele ecran a besteseller-ului lui  Nicolas Spark care redă în manieră clasică povestea de dragoste a doi tineri care se luptă cu ei înşişi în încercarea de a restabili legătura dintre ei, după ce fuseseră despărţiţi de circumstanţe. Pelicula a ajuns în top destul de repede, numărându-se printre preferinţele publicului larg, dar fiind foarte apreciată şi de critici.

Connolly mai apare şi pe genericul altor filme. Dintre acestea, „Alan & Naomi”, „The Beverly Hillbillies”, „Angust”, John Q” (cu Denzel Washington), „Antowne Fisher”, regizat de Denzel Washington, şi „Rocky V”, alături de Sylvester Stallone. Deasemnea, Connolly îl  interpretează pe  „Ryan” din serialul de comedie "Unhappily Ever After.", fiind distribuit şi în numeroase alte roluri episodice, în producţii precum "First Years", "Great Scott!", "Wings"; "Kids Killing Kids" şi "Up, Up and Away."
Actorul şi-a făcut debutul regizoral în anul 2003 cu "Whatever We Do", peliculă în ce îi are ca protagonişti pe Robert Downey Jr, Amanda Peet şi Zooey Deschanel.
Filmul a obţinut un premiu la Sundance Film Festival.

Vince – Adrian Grenier

Adrian Grenier  a fost lăudat de criticii de specialitate pentru prestaţia sa din filmul „The Adventures of Sebastian Cole”. Recent, el a putut fi văzut în filmele lui Woody Allen „Anything Else” şi „Love in the Time of Money” (premiat la Festivalul de Film de la Sundance). Actor a apărut, deasemenea în „Hart’s War al lui Gregory Hobilit şi Cecil B. Demented, ale cărui scenariu şi regie sunt semnate de către John Waters. Printre alte apariţii, se numără cele din „Celebrity”, „Drive Me Crazy” şi „Harvard Man”. El însuşi relizator de filme, Adrian Grenier a scris scenariile şi a regiat câteva filme de scurt-metraj dar şi un documentar, este vorba despre „Shot in the Dark”. Talentul său artistic nu se opreşte aici, actorul fiind înzestrat şi cu har muzical, el numărându-se printre absolvenţii prestigioaselor instituţii din Manhattan LaGuardia High School for Music & Art şi Perfomrming Arts.

Drama – Kevin Dillon

Kevin Dillon a devenit celebru după ce a apărut în „Platoon”, şi „The Doors” filmele lui Oliver Stone răsplătite cu Oscar. Un alt rol important pentru el a fost „Paulie”, fiul lui Ellen Burstyn şi al lui Paul Survino în superproducţia de televiziune „That’s Life”. Printere alte apariţii, „Heaven Help Us”, „The Blob”, „Immediate Family” şi „No Escape”
Născut şi crescut în New York, Dillon este unul dintre cei şase copii ai familiei sale. În acest moment  locuieşte la Los Angeles.

Turtle – Jerry Ferrara

Cea mai recenta dintre apariţiile lui Jerry Ferrara este cea din Brooklyn Rules, alături de Fredie Prinze Jr., Scott Caan, Alec Baldwin şi Mena Suvari.
A început să studieze arta teatrală în timpul colegiului, unde a fost încurajat de unul dintre profesori să îmbrăţişeze această carieră. Apoi, un impresari l-a sfătuit să se mute în Los Angeles, iar imediat după asta a obţinut primul rol în „King of Queens” şi au urmat alte apariţii în producţii de televiziune. Jerry Ferrara a fost distribuit ulterior în „Cross Bronx”, film premiat în 2004 la Festivalul de film de la Tibeca. Născut în Brooklyn, actorul este în acest moment rezident în Los Angeles.

Ari – Jeremy Piven

Jeremy Piven se află şi el  pe genericul superproducţieie HBO „Entourage”. Actorul este deţinătorul unei nominalizări la ceremonia Globurile de Aur din 2005 pentru interpretarea personajului Ari Gold, un tip ciudat, impresarul care este pe punctul de a fi concediat, dar reuşeşte să convingă prin sinceritate, aşa că decizia se revocă.
Spectacolul este trist şi negru pe alocuri stârnind o serie de controverse, aruncând o privire pe furiş în lumea Hollywoodului dintr-o perspectivă care n-a mai fost exploatată până acum. De fapt, HBO este recunoscut pentru că obişnuieşte să ajungă acolo unde reţele concurente nu au încercat şi asta este ceea ce se întâmplă şi cu serialul „Entourage”. Actorul a fost distribuit şi în „Fat Pig”, de Neil LaBute, unde a jucat alături de Keri Russell şi Andrew McCarthy, iar pentru acest rol a primit o nominalizare de onoare acordată de către Drama League.
Jeremy Piven a jucat, deasemenea, în „Lucky 13”, filmul de debut al regizorului Scott Marshall, o comedie despre compentitiva lume de la generosul bar Mitzvash, alături de Garry Marshall şi Jami Gertz. „Lucky 13” a fost răsplătit cu premiul pentru audienţă la Comedy Arts Festival. Piven urmează să apară alături de Al Pacino şi Matthew McConaughey în „For the Money”, producţie a studiourilor Universal.
Actorul a apărut în 40 de producţii pentru marele ecran. Printre acestea, „Chasing Liberty”, „Scary Movie 3”, „Runaway Jury”, „Old School”, „Serendipity”, „Black Hawk Down”, „Very Bad Things”, „Rush Hour 2” şi „The Family Man”.
În ceea ce priveşte filmele de televiziune, cel care îl interpretează pe Ari („Entourage”),  a fost distribuit în serialele „Cupid”, „Ellen”, „The Larry Sanders Show” şi „Don King:Only in America”.  Piven s-a născut şi a crescut în Chicago, unde părinţii săi au fondat „Piven Theatre Workshop”. Actorul este în continuare foarte implicat în ceea ce se întâmplă acolo şi se întoarce deseori la Chicago, încercând să ţină în viaţă visul tatălui său.

Acum, el locuieşte în Malibu, California.

Sauna – Debi Mazar

Debi Mazar,  este născută în New York şi şi-a făcut debutul în filmografie cu pelicula lui Martin Scorsese „Goodfallas”, interpretând-o pe amanta lui Ray Liotta. După acest început în forţă, a continuat să lucreze cu Jodi Foster, în „Little Man Tate”, filmul de debut ca regizor al acesteia, „Toys”, al lui Barry Levinson, „Bullets over Broadway”, în regia lui Woody Allen şi pelicula lui Joel Schumaher „Batman Forever”. Actriţa a avut o prestaţie foarte apreciată în filmul lui Nick Cassavete „She’s so Lovely” şi în debutul regizoral al lui Steve Buscemi „Trees Lounge”. Deasemenea, poate fi văzută în „The Insider” alături de Al Pacino sau dându-i replica lui Jackie Chan în „Collateral” şi în „Get Shorty”. Debutul său în producţiile de televiziune l-a constituit „Civil Wars”, unde a interpretat-o pe Denise Iannello, personaj care a fost transpus apoi in „LA Lows”, o altă realizare de top. A urmat  „Temporary Yours”, propiul ei sitcom produs de CBS, si „That’s Life”, alături de Ellen Burstyn. De curând, Debi Mazar a fost selecţionată pentru „The Practice” şi urmează să o vedeţi în noul serial produs de HBO, „Entourage”.

Mrs Ari – Perrey Reeves

Perrey Reeves este recunoscută mai ales pentru rolul ei din „Old School”, în distribuţia căruia mai apare şi Will Farrell. Recent, a apărut în „Mr. & Mrs. Smith”, proiducţie Fox şi urmează „American Dreamz”. Printre filmele pe genericul cărora o puteţi întâlni, „The Suburbans”, Smoke Signals” şi „Kicking and Screaming”

În materie de producţii de televiziune, Perry apare în numeroase titluri de succes, printre care „CSI: Miami”, „The X-Files” şi producţia NBC „The Lyon’s Den”. Acriţa a crescut în New Hampshire, în prezent locuind în Los Angeles.

ECHIPA DE REALIZATORI:

Steven Fierberg – Director de imagine

Stephen McCabe – Decoruri

Amy Westcott – Costume

Gregg Featherman – Editor

Luis Colina – Editor

Dean Holland – Editor

Jason Alexander  – coloana sonoră

Walken/Jaffe – distribuţie

Cliff Dorfman – Staff Writer

PRODUCĂTORI:

Mark Wahlberg – Producător executiv

Stephen Levinson – Producător executiv

Doug Ellin – Producător executiv /Creator

Larry Charles – Producător executiv

Chris Henchy – Coproducător executiv

Wayne Carmona – Producător/Unit Production Manager

Mark Greenberg – Producător

Rob Weiss – Producător

Janace Tashjian – Producător

Julian Farino- Producător

Brian Burns – Coproducător

Eric Weinstein – Producător asociat
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *