free download 78 travel guides written by experts

Antreprenorii romani isi anunta strategia pentru anul 2011

– Junior Chamber International România are o nouă echipă de conducere naţională –

Junior Chamber International România (JCI), www.jci.ro, filiala naţională a celei mai mari federaţii internaţionale a tinerilor antreprenori, anunţă învestirea în funcţie a Board-ului Naţional pentru anul 2011.

Cei 16 antreprenori care formează echipa naţională, au fost aleși pentru un mandat de un an și deţin actualele poziţii în regim de voluntariat.

“Direcţiile strategice pentru acest an urmăresc patru axe principale: lobby la nivel internaţional, în reţeaua JCI; finanţări europene, consolidarea legislaţiei din România care vizează antreprenoriatul şi, pentru că anul 2011 este declarat anul training-ului şi al dezvoltării personale, proiectele JCI România vor avea o componentă semnificativă care să susţină evoluţia membrilor săi”, declară Drd. Mihaela Liliana Stroe, Preşedintele JCI România.

De asemenea, noul Board va urmări consolidarea celor 15 organizaţii existente în principalele oraşe din România şi va susţine formarea de noi organizații locale.

Board-ul Naţional JCI România 2011 este format din:
– Preşedinte: Drd. Mihaela Liliana Stroe
– Immediate Past President: Marius Alexa
– Deputy National President & VP Dezvoltare şi Business Muntenia: Tudor Maxim
– VP Dezvoltare şi Business Moldova: Ilie Ghiciuc
– VP Dezvoltare şi Business Transilvania: Ioana Sfârlea
– VP Relaţii Internaţionale: Ovidiu Sandu
– Comisar Şef Finanţări şi Fonduri Europene: Rodica Lupu
– Coordonator Comisie Politici Economice: Radu Limpede
– Consilier juridic: Claudiu Găntoi
– Secretar general: Ramona Păun
– Trezorier: Ciprian Sabău
– Director naţional IT: Călin Grigore
– Director naţional Training: Cristian Dascălu
– Director naţional Resurse umane: Adrian Bradea
– Director naţional PR si comunicare: Mara Gojgar
– COC Danube Conference & Adunarea Naţională JCI Romania 2011: Lucian Pană

Misiunea JCI România, aliniată la direcţia pe care JCI o promovează la nivel internaţional, este aceea de a crea oportunităţi de dezvoltare care să le ofere antreprenorilor, liderilor si profesioniştilor din diferite domenii de activitate, cadrul necesar pentru a putea să producă schimbare pozitivă în societate.

Junior Chamber International România

Junior Chamber International (JCI) este o organizaţie neguvernamentală internaţională care numără 200.000 de membri – tineri lideri, antreprenori şi profesionişti cu vârste între 18 şi 40 de ani – şi este prezentă în mai mult de 5000 de comunităţi locale din peste 100 de ţări.

Înfiinţată în anul 2002, filiala din România numără peste 150 de membri activi şi din federaţie fac parte până în prezent 15 oraşe – Bucureşti, Bacău, Botoşani, Braşov, Cluj, Constanţa, Iaşi, Lugoj, Piatra-Neamţ, Oradea, Sibiu, Suceava, Târgu Mureş,Timişoara, Vaslui. Organizaţia are deja dezvoltate grupuri de iniţiativă şi în oraşele Baia Mare, Buzău, Craiova şi Ploieşti.

Proiectele JCI România urmăresc patru direcţii de dezvoltare promovate de JCI la nivel internaţional: afaceri (spre exemplu, proiectul Tineri Antreprenori, Business Networking Event), dezvoltare individuală (JCI Training), relaţii internaţionale (conferinţe internaţionale JCI şi programe de twinning) şi responsabilitate faţă de comunitate (proiecte sociale). Vă rugăm să ne vizitaţi la www.jci.ro.

Bucuresti, 20.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *