free download 78 travel guides written by experts

Antreprenorii cauta solutii de criza

Nume importante din antreprenoriatul romanesc, reprezentanti ai autoritatilor, dar si invitati din strainatate, se vor intalni miercuri, 13 mai, in cadrul conferintei “Antreprenor. Solutii pentru un an de criza”, pentru a dezbate problemele cu care se confrunta antreprenorii in aceasta perioada.

Organizata de cotidianul de afaceri Business Standard, sub umbrela “Antreprenor”, conferinta va avea loc la Bucuresti in cadrul Saptamanii Europene a IMM-urilor si va reuni zeci de antreprenori, consultanti, bancheri, specialisti in fonduri structurale, beneficiari de finantari din fonduri europene ce vor impartasi din experienta lor, vor oferi solutii si recomandari.

In premiera pentru Romania, conferinta  “Antreprenor. Solutii pentru un an de criza”prezinta pe doi dintre cei mai de succes tineri antreprenori din lume: Therese Albrechtson, fondatoare si CEO  Albrechtson Holding AB, Greyzone AB, Iboards (Suedia) si Robert Lang – CEO, Result (Germania). Exponenti ai noii generatii de antreprenori, ei vor prezenta in cadrul conferintei povestile lor de succes si vor dovedi ca acesta depinde in primul rand de viziune, vointa, tenacitate si incredere in fortele si obiectivele proprii.

Evenimentul este moderat de Daniel Apostol, redactor-sef The Money Channel, iar concluziile vor fi prezentate in emisiunea Antreprenor, difuzata de postul de televiziune de business, miercuri, 13 mai, ora 19:00.

Persoanele care doresc sa participe la eveniment pot descarca formularul de inscriere care se gaseste pe pagina conferintei //www.standard.ro/conferinta_antreprenor.

De asemenea, cei interesati sunt invitati sa intre pe grupul conferintei de pe LinkedIn unde pot adresa intrebari vorbitorilor.

Urmatoarele destinatii ale evenimentului sunt Cluj, Constanta, Timisoara si Iasi.

Bucuresti, 07.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *