free download 78 travel guides written by experts

Antreprenor in serie britanic ii invata pe romani cum sa vanda de 10 ori mai rapid prin Facebook

Justin Devonshire, antreprenor în serie şi mentor de afaceri britanic, vine în România în luna mai pentru a împărtăşi din secretele creşterii unui business prin intermediul uneia dintre cele mai eficiente platforme de marketing din lume – Facebook. La doar 27 ani, Justin călătoreşte în toată lumea că speaker internaţional, iar ca parte a turului sau în mai multe ţări europene, Justin poposeşte şi în Bucureşti pentru a susţine în mod complet gratuit unul din seminariile lui cele mai populare “Facebook Marketing Secrets”.

“Dacă vrei să ajungi la milioane de clienţi potenţiali, să-ţi măreşti baza de date pe pilot automat şi să creezi publicitate virală pentru afacerea ta, atunci e vital să ai o prezenţă puternică pe Facebook, cea mai populară reţea socială din România şi din lume.”- spune Justin Devonshire – speaker internaţional şi mentor de afaceri pentru furnizorii de servicii, consultanţi şi experţi.

După ce şi-a dublat afacerea în 60 de zile exclusiv prin folosirea Facebook-ului, Justin Devonshire a mentorat antreprenori din toată lumea şi i-a ajutat să aibă încasări de sute de mii de euro prin folosirea aceloraşi principii de marketing online. Acum britanicul îşi doreşte să le arate antreprenorilor romani cum să-şi mărească veniturile folosind acesta formula.

“Adevărul este că 99% dintre antreprenori nu învaţă aceste simple strategii de marketing pe Facebook şi irosesc sute de euro pe reclame care nu le aduc rezultatele dorite, în loc să câştige mii de euro alegând soluţia potrivită”, mărturiseşte Justin.

Tânărul roman Bogdan Roşu este unul dintre antreprenorii care au irosit ore întregi postând pe Facebook până să intre în programul de mentoring a lui Justin. “Am investit sute de euro în campanii pe Facebook fără niciun fel de rezultate în vânzări, iar după doar 24 de ore de implementare a sfaturilor sale, aveam deja peste 20 prospecti calificaţi care au aplicat la cursurile mele. Justin chiar ştie ce face şi recomand ajutorul său pentru oricine e interesat să-şi construiască afacerea.” – mărturiseşte Bogdan Roşu, fondator Wing Chun Bucureşti.

Justin a mai fost în România în lună martie ca speaker în cadrul conferinţei Born2Succeed şi a înţeles atunci cât de mare este nevoia tinerilor antreprenori români de a-şi dezvolta afacerile prin social media. Pentru a le veni în ajutor, Justin va organiza la Bucureşti seminarul gratuit “Facebook Marketing Secrets”, deschis tuturor celor care vor să-şi mărească baza de clienţi şi veniturile folosind strategii simple şi eficiente. Evenimentul se va desfăşura pe 22 mai la ora 19:00 la Connect Hub, pe Bd. Dacia nr. 99.

Cei interesaţi de seminarul “Facebook Marketing Secrets” sunt invitați să își rezerve cât mai curând locul gratuit accesând website-ul www.born2succeed.ro/facebook. Primele 200 de locuri s-au ocupat la doar 3 zile de la anunţarea evenimentului.

Born2Suceed este platforma de dezvoltare personală formată în urma conferinţei Born2Succeed, ce le oferă tinerilor antreprenori soluţii practice pentru a obţine succesul dorit. Sub atentă îndrumare a mentorilor, membrii comunităţii Born2Succeed pun în aplicare ideile valoroase furnizate de speakerii britanici din cadrul conferinţei şi sunt permament motivaţi să îşi respecte planul de dezvoltare a afacerii. Mai multe detalii pe //www.born2succeed.ro/facebook şi pe pagina de Facebook Born2Succeed.

Bucuresti, 07.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *