free download 78 travel guides written by experts

Antrenorii au ales primii zece concurenti care merg in semifinalele Vocea Romaniei

Concurenții au intrat în ring aseară și s-au luptat pentru un loc în semifinalele Vocea României. Prima ediție de dueluri a adus voci formidabile, atitudine, reacții incredibile ale antrenorilor și decizii care au provocat stări de bucurie, dar și de tristețe.

Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 00:14, la nivel național, peste 1.3 milioane de telespectatori au urmărit competiția în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audiență de la 20:51, cea mai bună competiție a vocilor a reuşit să aducă în faţa televizoarelor peste 2.2 milioane de români.

Prima ediție de dueluri a noului sezon Vocea României a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 10.2 puncte de rating și 25.3% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 6 puncte de rating și 15% share.

Duete incredibile, emoții și bătălia pentru un loc în semifinale

Etapa duelurilor a debutat aseară în forță! Zile întregi antrenorii și-au pregătit concurenții și i-au ajutat să creeze momente memorabile pe scena Vocea României. Pe lângă bucuria de a-i alege pe cei care merg în semifinale, Tudor, Loredana, Smiley și Moga au fost nevoiți în final să ia decizii grele și să renunțe la câteva voci foarte bune. Numai o concurentă dintre cei care ar fi trebuit să părăsească competiția a reușit să se salveze și astfel merge mai departe spre marele trofeu, dar într-o altă echipă.

Primul cuplu de dueliști care a urcat pe scena vocilor a fost format din Bogdan Vlădău și Nicoleta Niciu din #echipaloredana, care au cântat melodia Kids. Cei doi au fost vehemenți, au dat tot ce au avut mai bun și au făcut-o pe antrenoarea lor mândră de ei. Însă, în final aceasta a trebuit să decidă cine merge mai departe: “Pentru că vreau să arătăm lumii că orice vis se poate împlini, doar dacă ai curajul să ți-l asumi și să-l trăiești, o să merg mai departe cu Bogdan!”, a spus Loredana. Bogdan Vlădău este primul concurent din acest sezon care ajunge în semifinale.

Ștefan Liche și Diana Cazan din #echipasmiley au cântat o melodie extreme de sensibilă, I just can’t stop loving you, care le-a pus în valoare calitățile vocale. Vocile celor doi s-au completat, creând unul dintre cele mai frumoase duete, însă Smiley a fost nevoit să aleagă pe cine păstrează în echipa sa. “Sper că veți primi decizia mea la fel cum ați primit și piesa, cu zâmbetul pe buze… Diana!”, a spus Smiley. Diana Cazan merge mai departe și este cu un pas mai aproape de marele trofeu.

Două voci electrizante, Larisa Ciortan și Andreea Vătavu din #echipasmiley, au interpretat fără greșeală melodia Give it to me right. Cele două s-au sincronizat perfect și i-au determinat pe antrenori să vorbească în rime și să se ridice de pe scaune pentru a le imita mișcările. Decizia a fost dificilă pentru Smiley, dar în final el a ales: “Mi-a plăcut foarte tare momentul! Ați cântat senzațional amândouă. Vă mulțumesc frumos. Voi merge mai departe cu Larisa!”. Larisa Ciortan este cea de-a treia concurentă care rămâne în competitiție.

Ioana Sapianu și Alex Forea din #echipamoga s-au armonizat perfect în momentul în care au cântat melodia Crazy. Ambii au voci puternice, pline de ritm și au creat împreună un moment rock de excepție pe scena Vocea României. Misiunea Lui Moga a fost foarte grea, însă a decis: “V-ați descurcat foarte bine și apreciez pasiunea. O să merg mai departe cu Alex.” și astfel Alex Florea continuă lupta în competiție.

Claudia Andas și Florina Călin din #echipatudor au demonstrat încă o dată că au voci speciale, cu care pot ridica sala în picioare. Momentul în care cele două au cântat melodia Rolling in the deep a fost aplaudat îndelung de antrenori, care le-au felicitat. “Este cuplul cel mai sudat din echipa mea, care a repetat cel mai mult împreună. Am să merg mai departe cu Claudia!”, a spus Tudor, după secunde bune de gândire. Claudia Andas își continuă drumul la Vocea României.

Nicoleta Hăpăianu și Ruxandra Anania din #echipasmiley au urcat pe scenă hotărâte și încrezătoare în calitățile lor vocale. Chiar dacă au două voci diferite, au sunat extrem de bine împreună și au interpretat extraordinar piesa Crazy in love. Încântat de momentul de pe scenă, Smiley le-a spus la final: “Ați cântat foarte frumos, arătați foarte bine, mă bucur că ați ținut minte tot ce am vorbit la repetiții. E foarte greu de luat o decizie, pentru că sunteți foarte diferite și la fel de talentate. Voi merge mai departe cu Ruxandra.” După decizia antrenorului, Ruxandra Anania continuă lupta la Vocea României.

Diana Hetea și Cristina Vasopol din #echipaloredana au creat aseară un duet puternic, dar extrem de echilibrat. Cele două concurente au cântat melodia Sisters are doing it for themselves și i-au impresionat pe toți cei patru antrenori. Chiar dacă a fost o alegere grea pentru Loredana, aceasta a spus în momentul deciziei: “Aveți două voci excepționale, poate cele mai puternice și stabile voci din această competiție. Sunt fericită că am ocazia să lucrez cu voi și să faceți parte din echipa mea. Voi merge mai departe, spre Vocea României, cu Cristina!”. Cristina Vasopol continuă competiția în echipa Loredana.

Diana Hetea nu a avut mai mult de câteva momente de tristețe, deoarece Smiley a apăsat butonul și a salvat-o. Și Diana merge mai departe în competiție, dar se alătură echipei Smiley. “Am salvat-o pe Diana pentru că știu unde se situează ca și voce și cred că, într-adevăr, va surprinde de acum înainte.”, a spus antrenorul.

Adrian Stănescu și Armand Murzea din #echipatudor au luptat aseară pentru glorie și voce. Interpretarea melodiei Loosing my religion a stârnit reacții incredibile în sală, iar momentul a fost aplaudat îndelung. Chiar dacă timbrele lor sunt extreme de diferite, piesa a sunat foarte bine și s-au completat de la început până la final. Tudor Chirilă, fericit de alegerea făcută, dar și de momentul de pe scenă, a spus: “E important că la Vocea României s-a mai câștigat un moment! Pentru că este vorba despre momente. Am să merg mai departe cu Armand!”. Armand Murzea continuă competiția și merge în semifinale.

Ultimul duet din prima ediție a duelurilor a fost cel al lui Andrei Vitan și Jessie Baneș din #echipamoga, care au cântat melodia Need you now. A fost un moment sensibil, dar plin de pasiune, apreciat de antrenori. ”Sunteți doi frumoși și ați cântat foarte tare. Jessie, te-ai descurcat de minune, mult mai încrezătoare. Andrei a trebuit să muncească mai mult. A fost un duet reușit și sunt mândru de voi. Să meargă mai departe spre Vocea României, Andrei Vitan!”. Cu Andrei Vitan ne vom reîntâlni în etapa semifinalelor.

După prima seară de dueluri, opt concurenți părăsesc competiția, iar zece merg mai departe spre marele trofeu Vocea României și premiul în valoare de 100.000 de euro.

Cea mai bună competiție a vocilor revine vinerea viitoare, de la 20:30, cu noi cupluri care se vor duela pentru un loc în semifinală, momente extraordinare și interpretări de excepție.

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.

Pentru experiența completă Vocea României, descărcați aplicația PRO TV, gratuit, din App Store și Google Play. Cu ajutorul aplicației, utilizatorii pot afla noutăți despre antrenori, îi pot cunoaște mai bine pe concurenți și își pot alege favoriții la Vocea României.

Bucuresti, 07.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *