Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Antonia domina FHM 100 cele mai sexy femei din lume 2012

Pentru al doilea an consecutiv, cântăreața Antonia, considerată printre cele mai frumoase românce, a fost desemnată cea mai sexy femeie din lume, în urma voturilor exprimate de cititorii revistei FHM România! Secretul locurilor ocupate de splendorile din top a fost păstrat până miercuri, 27 iunie, când a avut loc Gala decernării premiilor FHM 100 cele mai sexy femei din lume 2012!

În viziunea publicului de la noi, podiumul celor mai sexy pământene e integral românesc: Antonia ocupă locul 1, fiind urmată de Mădălina Ghenea și de Catrinel Menghia. Top 10 cele mai sexy femei din toată lumea e completat de Ruxandra Bar (4), Andreea Bălan (5), Inna (8), Alexandra Stan (9) și Delia Matache (10).

Într-o atmosferă incendiară, clubul BOA Summer a găzduit una dintre cele mai izbutite petreceri ale verii, cea a lansării FHM 100 cele mai sexy femei din lume 2012. Grație intervențiilor hilare ale MC-ului Dezbrăcatu, celebritățile care au urcat pe podium pentru a-și primi trofeul, de la Antonia, Lora, Gianina Varga, Roxana Ionescu, Gina Pistol până la Sânziana Negru, au lăsat deoparte emoțiile, mulțumind revistei și publicului FHM. Invitații și vedetele prezente – n-au trecut neobservați Anda Adam și Victor Slav, Crina Abrudan, Vali Bărbulescu ­– s-au bucurat de un show torid, în care s-au regăsit un mult-gustat moment de sabraj (deschiderea inedită a unor sticle de șampanie) oferit de partenerul MUMM și un recital al cântăreței Raluka, altă premiantă a galei. Evenimentul, susținut de Renault și Durex, a ținut până târziu în noapte, în buna tradiție a celebrelor petreceri FHM.

Clasamentul integral FHM 100 cele mai sexy femei din lume 2012 este publicat în numărul iulie-august al revistei FHM, care se găsește de astăzi la toate punctele de distribuție.

Bucuresti, 29.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *