free download 78 travel guides written by experts

Antonia a batut-o pe Rihanna, in direct, la Radio 21

Invitată azi în studio, Antonia a acceptat provocarea lui Dinculescu şi a cântat în premieră piesa “Diamonds” a Rihannei, live la Radio 21.Interpretarea a fost una de excepţie şi i-a impresionat pe matinali.Şi dacă tot au făcut-o pe Antonia să se trezească de la 7 dimineaţa pentru a le fi alături, cei patru au luat-o la bani mărunţi. Au aflat că primul ei album va apărea în curând şi va fi în limba română. Cât despre primul ei single în limba română, acesta urmează să fie lansat, iar Antonia promite o colaborare cu Matinalii 21. Asta după ce a ascultat parodia piesei pe care Antonia o cântă împreună cu cei de la Vunk, “Pleacă”. Intitulată “Papă”, compusă şi interpretată de Orlando şi Anca, varianta parodiată a adus ceva modificări refrenului: ” Papă, până ţi se-apleacă, ce dacă durerea a venit şi nu mai pleacă, lasă-mă să mor, de dor, e mâncarea mea ,la naiba,papăă.”

Celor care au întrebat-o cum îşi menţine tonusul şi cum de e aşa frumoasă, Antonia le-a răspuns simplu: “Mănânc sănătos, echilibrat. Îmi place carnea, nu pot renunţa la ea. Mai ales că merg la sală de 3-4 ori pe săptămână, am nevoie de proteine. Mă demachiez în fiecare seară, folosesc creme hidratante”.

Antonia le-a mărturisit matinalilor că se simte o femeie împlinită:”Mi-am împlinit visul de a fi cântăreaţă şi de a avea o familie fericită.”

La capitolul Concerte, are în plan mai multe în ţară.”Dar nu aş refuza un contract senzaţional în Las Vegas “, a adăugat vedeta.

Bucuresti, 14.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *