creative night talks

AntenaPlay le oferă utilizatorilor, gratuit, cea mai mare porţie de divertisment

Cea mai activă şi eficientă platformă de video-content românească, AntenaPlay, le ofera telespectatorilor un motiv în plus să stea acasă, aducându-le, în mod gratuit, cea mai mare porţie de divertisment.

Şapte sezoane integrale ale celui mai îndrăgit show de umor, iUmor, trei sezone ale serialului Băieţi de oraş, în care personajele savuroase Roby, Danela, Malone, Gina, Dorian, Renatta şi Roboţelu’, dar şi umorul de situaţie şi de limbaj vor asigura distracţia la cote maxime, şase sezoane în care Nea Mărin va struni vedetele şi le va pune la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflaţi la nevoie, dar şi nouă sezoane ale celui mai iubit talent show pentru copii, Next Star vor face parte din selecţia pe care AntenaPlay o pune la dispoziţia utilizatorilor, în mod gratuit.

Lor li adaugă şi fenomenul Forza ZU – Galaţi 2019, dar şi ediţiile integrale Dosarele VIP, cu Cristian Brancu şi Dan Capatos şi multe altele.

AntenaPlay oferă 9 canale LIVE, extra conținut nedifuzat la TV, emisiuni preferate în ediții integrale și știri de ultimă oră.

AntenaPlay_#stamacasa

Este disponibilă pe toate device-urile: smartphone, smart TV, PC, tabletă sau laptop.

Este singurul loc în care se pot urmări emisiunile produse de Antena TV Group in ediții integrale, din orice colţ al lumii şi de pe orice device.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *