free download 78 travel guides written by experts

Antena TV Group, singurul publisher din .ro cu 2 siteuri în Top 10 Brat în luna ianuarie

Digital Antena TV Group a fost în luna ianuarie 2020 singurul publisher cu 2 siteuri în Top 10 BRAT, www.a1.ro (6.546.330 unici) si www.observator.tv (5.205.758).

a1.ro, content manager Cătălin Oprişan, a lansat în ianuarie şi o categorie numită Prietenii a1.ro, cu conţinut de calitate, în care li se vor împărtăşi cititorilor poveşti frumoase, dar şi experienţe din viaţa celor care scriu, cu informaţie diversă, de la parenting, la filme sau travel.

Ela Craciun, Andreea Gherasim sau Cătălin Anchidin sunt câteva nume care s-au alăturat acestui proiect editorial.

Începutul anului 2020 a mai bifat un lucru important pentru Digital Antena TV Group: preluarea în Regie a mai multor branduri online.

Astfel, cele mai importante siteuri culinare din onlineul romanesc (www.bucataras.ro, www.gustos.ro, www.culinar.ro si www.retetaculinare.ro) au intrat în portofoliul Data Management Center, divizie condusă de Mirel Mircea, din care face parte şi departamentul de sales online al Digital Antena TV Group.

Antena Group logo

La fel www.cars.ro, un site premium de informaţie auto, a fost preluat în sistem “regie”, iar porţile rămân deschise acestei idei şi pentru alte produse de nişă, cu conţinut curat.

De reţinut şi că Digital Antena TV Group este singurul publisher din România cu 3 canale de Youtube ce au depăşit 1 milion de subscriberi, iar platforma AntenaPlay, construită de la A la Z de Digital Antena TV Group, este cel mai important player autohton din piaţa de VOD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *