free download 78 travel guides written by experts

Antena Stars aniverseaza un an de la lansare cu un eveniment grandios

“StarsDependenta” scoate vedetele în stradă la mega-concertul sfârşitului de an!

Antena Stars implineste un an, pe 16 decembrie 2013, timp în care a demonstrat că imposibilul este posibil: în peisajul TV actual, în care telespectatorii au de ales între zeci de posturi, Antena Stars a revoluţionat piaţa de televiziune din România, fiind singurul canal care a integrat o nouă structură de conţinut prin abordarea glam, obiectivă, a peisajului monden, a vieţii vedetelor, prezentată atât sub lumina reflectoarelor, cât şi dincolo de ea. Cresterile de audienta masive, de la o zi la alta, sunt dovada faptului ca Antena Stars şi-a împlinit unul dintre cele mai importante obiective, acela de a deveni, pentru o parte importantă din public, prima optiune atunci când deschid televizorul.

Zeci de vedete in concert live, pe 13 decembrie

Pentru astfel de realizari, telespectatorii vor avea parte de o sărbătoare de zile mari: aniversarea Antenei Stars începe chiar de sâmbătă, 13 decembrie, de la ora 19.00, cu mega-concertul “StarsDependenţa”, din Piaţa George Enescu din Bucureşti . Evenimentul va fi transmis în direct de Antena Stars, iar Mihai Morar va fi gazda lui. La spectacolul “StarsDepedenţa” vor fi prezente toate vedetele Antenei Stars, alături de cei mai în voga artişti ai momentului: Connect-R, Lora, Anda Adam, Deepcentral, Florin Ristei, Alina Eremia, Raluka, Lidia Buble, Otilia Bilionera, finalistii de la X-Factor, copiii de la Next Star, Viorica, Margherita si Ionita de la Clejani, Ionuţ Galani, Gipsy Casual, orchestra Zuralia, Daniela Gyorfi, Asu, Super Chill.

Campania “StarsDependenţa” continuă cu o gală specială – Stars Awards- difuzată de Antena Stars chiar în ziua lansării sale, 16 decembrie, de la ora 17.30. În gala prezentată de Mihai Morar si Cristi Brancu vor fi premiate valorile României, dar şi starurile care contează cu adevărat.

Bucuresti, 11.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *