free download 78 travel guides written by experts

Antena Group și-a lansat grila de toamnă printr-o serie de concerte în 3 dintre cele mai importante orașe din România

Duminică, 10 septembrie, Antena Group (Antena 1, Happy Channel, Antena Stars și ZU TV) a marcat lansarea grilei de toamnă prin 3 concerte desfășurate simultan în 3 mari orașe din România: București, Iași și Timișoara. Sub sloganul „Mereu cu tine”, „Ziua X”, așa cum s-a numit evenimentul, a adunat zeci de mii de români care au venit pentru a cânta și a dansa alături de starurile lor preferate.

Peste 10.000 de oameni s-au adunat aseară în Piața Universității din București. Show-ul din capitală a fost prezentat de Diana Munteanu și Florin Ristei, iar în cea de-a doua parte, amfitrioni au fost Răzvan și Dani. Răzvan a avut de altfel și cea mai spectaculoasă apariție de pe covorul roșu: în cârje. Cu piciorul în ghips, acesta nu a părăsit toată seara gradena aflată lângă scenă, aici fiind un loc special amenajat pentru el, chiar în mijlocul invitațiilor.

lansare grila toamna Antena Group 4057

Pe scena din București au urcat Matteo, Raluka, Alb Negru, Theo Rose, Cristina Ciobanașu și Vlad Gherman (One), Nicoleta Nucă, FreeStay, iar spre final show-ul a fost completat de Delia și Carla’s Dreams. Sfârșitul serii a venit și cu o surpriză pentru cei aflați în piață: o proiecție spectaculoasă a Marelui Zid, elementul principal al unuia dintre cele mai așteptate show-uri ale toamnei, „The Wall-Marele Zid”.

17.000 de oameni au venit și la Iași, acolo unde au fost așteptați de Mirela Vaida. Scena aflată în fața Palatului Culturii a fost luată cu asalt de Julie Mayaya, Roxana Cozma, Maxim, Vescan, band-ul X-Factor, The Colous, Ami și The Motans. Show-ul de final i-a aparținut juratului X-Factor, Ștefan Bănică. 7000 de oameni s-au adunat și în Piața Operei din Timișoara, acolo unde gazdă a fost Cosmin Seleși. Show-ul din orașul de pe Bega a fost susținut de Uddi (finalist X-Factor), Dalma, Akcent, Connect-R și Antonia. Surpriza de final a fost prezența trupei Holograf. Pe Dan Bittman telespectatorii îl pot vedea în această toamnă într-o nouă producție a Antenei 1, „Aici eu sunt vedeta!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *