free download 78 travel guides written by experts

Antena 3 prezinta Olimpica cu Gabriel Balasu

Olimpica cu Gabriel Bălaşu, emisiune ce va fi difuzată la Antena 3 în fiecare duminică, de la ora 11.30, este un program tip magazin sportiv, care prezintă cele mai recente şi interesante informaţii despre pregătirea loturilor româneşti calificate la Jocurile Olimpice 2012.

Ideea emisiunii a pornit de la o întrebare simplă: ce fac într-o zi obişnuită acei oameni pe care-i vedem pe podium la Jocurile Olimpice? Răspunsurile vor veni pe parcursul a 10 ediţii, iar surprizele vor fi mari. „Ne place să spunem «Am câştigat aurul olimpic». De parcă am fi şi noi pe prima treaptă a podiumului. 19 milioane de oameni pe aceeaşi treaptă. Poate mai mulţi… toţi egali. Avem sentimentul apartenenţei o dată la 4 ani. Ei ne fac să fim mai uniţi. Măcar pentru câteva săptămâni. Cine sunt ei, de fapt? Descoperiţi la Olimpica”, a declarat Gabriel Bălaşu, realizatorul emisiunii.

Olimpica va include şi dezbateri cu invitaţi din lumea sportului, jurnalişti, reprezentanţi ai Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), personalităţi publice pasionate de sport, dar şi materiale referitoare la competiţie, calendar şi ţări participante.

Cu ocazia JO 2012, Antena 3 a lansat şi proiectul //jo2012.antena3.ro/, unde veţi găsi atât informaţii din emisiune, cât şi o întreagă enciclopedie olimpică, de la prima ediţie a Jocurilor, până în prezent.

Intră în spiritul competiţie cu Olimpica, în fiecare duminică, de la ora 11.30, la Antena 3.

Bucuresti, 15.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *