metalshow

Antena 3 HEADLINES

Antena 3 lansează, la data de 4 iulie 2015, de ziua Statelor Unite ale Americii, Antena 3 HEADLINES. Programul, care se va difuza în fiecare dimineaţă de luni până vineri începând cu ora 8:30, este un jurnal de ştiri în limba engleză, şi se adresează expaţilor care trăiesc în România. Prezentat de către Andreea Perminov, jurnalul va deschide ziua cu principalele ştiri din România, şi va puncta subiectele zilei din principalele capitale ale lumii. De asemenea, Antena 3 HEADLINES va difuza informaţii de interes pentru comunitatea expaţilor din ţara noastră, precum şi detalii despre evenimentele organizate de ambasadele străine în România.

Andreea Perminov, prezentatoarea Antena 3 HEADLINES, este pasionată de economie, vorbeşte fluent limbile engleză şi germană, şi se implică activ în diverse acţiuni caritabile. In anul 2009, a jucat in filmul “Town Creek”, regizat de Joel Schumacher, alături de Henry Cavill, Dominic Purcell şi Michael Fassbender.

Antena 3 este cel mai urmărit post de ştiri din România de peste 4 ani, transmisiile, anchetele şi reportajele sale fiind premiate atât naţional, cât şi internaţional.

Antena 3 HEADLINES poate fi urmărit în fiecare dimineaţă, de la 8:30, live pe //www.antena3.ro/live.php, dar şi pe platforma AntenaPlay.

Bucuresti, 03.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *