free download 78 travel guides written by experts

Antena 3, alaturi de CNN, BBC, Aljazeera si alte nume mari, in finalele premiilor AIB 2011

Trei materiale marca Antena 3 au intrat în finalele premiilor International Media Excellence Awards acordate de The Association for International Broadcasting.

Carmen Avram şi echipa emisiunii “În premieră” au fost nominalizaţi cu materialele “Români pe drumuri” şi “Orasul otrăvit” la categoriile Current Affairs Documentary– TV, respectiv Best investigative documentary – TV.

Documentarul “Români pe drumuri” vorbeşte despre cei care, rămaşi pe drumuri şi fără vreo speranţă pentru ziua de maine, şi-au lăsat în ţară copiii şi parinţii şi au plecat „la mai bine”.

Celalalt material ajuns în finală, “Oraşul otrăvit” este povestea incredibilă despre pământul otrăvit cu tone de mercur din inima oraşului Turda, unde toată populaţia respiră vapori de mercur şi praf cancerigen în fiecare zi.

Aceste producţii se luptă în finala AIB 2011 cu posturi de televiziune imense ca renume şi profesionalism: CNN International, Aljazeera English, Swiss Television sau BBC London.

A treia nominalizare vine pentru modul în care Antena 3 a acoperit tragedia de la maternitatea Giuleşti, postul de ştiri parte a INTACT Media Group fiind finalist la categoria Clearest coverage of a single news event – TV. Antena 3 a ajuns în finală alături de televiziuni ca Aljazeera English, care a relatat despre moartea lui Osama bin Laden, BBC World News, care a transmis informaţii despre cutremurul şi tsunamiul din Japonia, CBS cu o ediţie a renumitei producţii “60 minutes” sau Sky News care a acoperit criza din Egipt.

Premiile AIB 2011 vor fi decernate anul aceste pe 9 noiembrie, la Londra. Juriul este unul independent şi este format din profesionişti de televiziune şi mass media din întreaga lume.

Bucuresti, 29.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *